SAN SVAKE ŽENE

Zavirite u ormar Tamare Ecclestone! U novi će ugraditi pokretne trake za cipele i ladice obrubljene Hermesovom kožom!

Kolekcija Hermèsovih torbica izložena je u posebnom staklenom ormariću

LONDON - Tamara Ecclestone otvorila je vrata svog pozamašnog ormara, u kojem ljubomorno čuva gomilu dizajnerske odjeće, od koje neku još nije stigla ni odjenuti.

Svoju 50.000 funti vrijednu kolekciju 17 Hermèsovih Birkin torbica Tamara drži u posebnom staklenom ormariću u hodniku svog doma u londonskom Chelseaju.

Dvadesetsedmogodišnja nasljednica ima čitav jedan posebni odjeljak samo za male crne haljinice, kao i nekoliko polica Christian Louboutin štikli od kojih neke još nije niti raspakirala. Također je ponosna vlasnica 22 para Uggsica i nekoliko desetaka Juicy Couture trenirki i majica.

Slike pogledajte OVDJE .

No, Tamara će i proširiti svoj ormar jer uskoro planira renovirati dom, koji dijeli s dečkom brokerom Omarom Khyamijem, piše Daily Star Sunday. Glavna atrakcija njezinog novog ormara bit će pokretne trake za cipele i ladice obrubljene Hermesovom kožom.

Neke od svojih odjevnih predmeta Tamara će prodati u dobrotvorne svrhe za Great Ormond Street Hospital, iako priznaje da će joj biti teško odvojiti se od svojih ljubimaca. Izjavila je kako je izabrala dječju dobrotvornu svrhu jer su ona i sestra Petra imale "predivno djetinjstvo“ i kako je žalosti što takvo ne mogu imati sva djeca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 21:43