MRAČNI DETALJI

ZAŠTO SAM SI ODSJEKAO PENIS Šokantna ispovijest glazbene zvijezde na rubu očaja

 YouTube

Reper Andre Johnson (40), poznatiji po svom umjetničkom imenu Christ Bearer ili C.B., prije nekoliko je tjedana zapanjio svijet kada se pokušao ubiti skokom s balkona prije čega si je odsjekao vlastiti penis.

Prema tadašnjim informacijama, na očajnički se čin odlučio pod snažnim utjecajem halucinogene droge PCP, no u prvom intervjuu od bizarnog događaja C.B. tvrdi da je zapravo bio napušen od najobičnije trave, a da je netom prije odsijecanja spolovila čitao knjigu o redovnicima i vazektomiji.

'Osjećao sam se tako usamljeno, imao sam osjećaj da se cijeli svijet oko mene urušava', ispričao je za TMZ aludirajući na sudsku zabranu da viđa svoje dvije kćeri i na činjenicu da mu je treće dijete na putu. Dodao je da ga je depresija dotukla.

Prema vlastitim riječima, dok su mu se po glavi motale misli o djeci i vazektomiji, odlučio je stvar uzeti u svoje ruke...

Njegovi su susjedi ispričali da si je prvo odsjekao glavić penisa, zatim je odstranio testise i ostatak spolovila. Nakon toga se zatrčao i skočio preko ograde balkona na drugom katu stambene zgrade u sjevernom dijelu Los Angelesa.

Susjedi su, čim su izašli, vidjeli repera kako vrišti u demonskim bolovima. Iako se sve odvijalo sat vremena poslije ponoći, hitna je stigla na vrijeme i C.B. je preživio.

U stanu je pronađeno njegovo spolovilo, koje mu je, suprotno ranijim izvješćima, operativnim zahvatom prišiveno i bit će 'funkcionalno', iako reper neće više moći imati djecu.

C.B. je dio rap dua Northstar, čije je prve albume producirao RZA iz kultnog njujorškog rap kolektiva Wu-Tang Clan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:26