ZEC IZ ŠEŠIRA

ZAŠTO JE REMI OD ROZGE TRAŽILA AUTOGRAM NA PORINU? Mnogi su to shvatili kao provokaciju, a pjevačica je otkrila svoju istinu

 Neja Markičević / EPH

Grupa Elemental ove je godine slavila s dva osvojena Porina - za pjesmu godine ‘Goli i bosi’ i u kategoriji najbolje izvedbe grupe s vokalom. Jednu nagradu pjevačici benda, Mireli Priselac Remi, uručila je Jelena Rozga koju je Remi odmah zatražila za autogram na kipiću.

Mnogi su tu gestu protumačili kao provokaciju, posebno imajući na umu povijest odnosa Remi i Rozge. Naime, još prije tri godine Remi je na društvenim mrežama reagirala na njezinu tada novu pjesmu ‘Nirvana’, no kritika je bila upućena autorici teksta, Vjekoslavi Huljić, za koju je napisala da je ‘hrvatskoj ženi naudila više nego svi hrvatski šovinisti zajedno’.

Međutim, Remi tvrdi da nema apsolutno nikakav problem sa splitskom pjevačicom, piše tportal.hr .

'Po stoti put – sukob na razini Remi - Rozga smislili su mediji kojima je trebao kratki naslov. Nemam ništa protiv Jelene Rozge, ona je velika radnica, stalno djeluje, nastupa, vidi se da su tu uloženi velik trud i predanost. Ja sam na svom Facebook profilu prije tri godine komentirala mizogine tekstove Vjekoslave Huljić. Sve ostalo ste sami smislili. I baš mi je drago da je potpisala Porin, o čemu biste vi pisali da vam nismo izvukli zeca iz šešira? Imam ja još Facebook statusa, ako vam usfali inspiracije', rekla je za tportal .

Inače, grupa Elemental se iskreno iznenadila nagradama, a budući da su postali nezavisni izdavači te su sami objavili svoj album, ova nagrada im ima dodatnu težinu. Rekli su da im nagrada jako puno znači, a posebno im je iznenađenje bio Porin za pjesmu godine obzirom da su bili u konkurenciji s Grašom i Massimom i ostalima.

A ako ste zaboravili, ovo je sporna pjesma autorice Vjekoslave Huljić oko koje se podigla prašina:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 10:39