DORIS PINČIĆ

ZAOKRET U KARIJERI LIJEPE GLUMICE Zvijezda sapunica prvi put u ulozi TV voditeljice

Simpatična glumica i majka 10-mjesečnog Donata s kolegom Dorijanom Klarićem vodit će novogodišnje specijalne emisije 30. i 31. prosinca u udarnom terminu
 Marko Miščević/CROPIX

Zvijezda sapunice “Vatre ivanjske”, Doris Pinčić Rogoznica, dobila je još jednu ulogu, onu voditeljsku, jer je RTL Televizija mladoj zadarskoj glumici povjerila vođenje svojih novogodišnjih specijala.

Udarni termin emisija

Riječ je o emisijama od sat i pol, koje će RTL emitirati 30. i 31. prosinca u udarnom terminu, “25 najboljih trenutaka Hrvatske” te “25 trenutaka 2014.”.

Doris Pinčić i urednik projekta Dorijan Klarić već su odradili taj posao, i to u središnjici RTL Groupa u Kölnu, a kako je u tom trenutku snimanje “Vatri ivanjskih” još uvijek trajalo, Pinčić je direktno sa seta sjela u avion i otputovala u Köln gdje je dan i pol snimala emisije. Vratila se oduševljena uvjetima rada, koji su mnogo bolji od onih hrvatskih. Oduševila je i Doris jer su na RTL-u u Zagrebu ugodno iznenađeni koliko joj je dobro sjela uloga voditeljice, pa se može naslutiti da bi karijera mlade glumice mogla krenuti i u tom smjeru.

Transfer sezone

- Već sam vodila neke evente, radijska sam voditeljica na Narodnom radiju, ali ovo mi je prvi veliki televizijski projekt. Sve je odlično funkcioniralo jer je ekipa bila izuzetna. Kako njemačka tako i hrvatska, pa nisam niti osjetila tremu jer je zapravo sve odradio Dorijan Klarić, ja sam bila tek istureni igrač. Drago mi je što sam dobila priliku u toj nekoj jednostavnijoj voditeljskoj varijanti jer ipak to nije show koji treba raditi uživo, iako mislim da bih i u tome bila dobra. Nisam tip osobe koja misli da sve može. Znam da ne bih mogla biti plesačica jer mi to ne leži. Ovo je bilo poput nekog probnog balona, ne treba brzati ni u čemu, a to su neke moje želje o kojima nije bilo konkretnih razgovora, iako su na RTL-u dosta otvoreni - govori Pinčić.

Prelazak Doris Pinčić s Nove TV na konkurentski RTL sredinom ove godine proglašen je najvećim televizijskim transferom sezone. Zahvaljujući “Larinu izboru”, ne samo da je postala prepoznatljivo lice, nego i nevjerojatno popularna jer se gledateljima izuzetno svidjela njezina interpretacija krhke i ranjive glavne junakinje.

No, kako joj na Novoj TV nakon poroda nisu ponudili značajniju ulogu, a RTL jest, Doris je u srpnju, kada joj je istekao ugovor, prešla u ekipu RTL-ove sapunice “Vatre ivanjske”. Dobila je potpuno drugačiju ulogu - seksi zlice Magdalene. Sada je za Doris, kao i za cijelu ekipu “Vatri ivanjskih”, uslijedila blagdanska pauza, čemu se posebno veseli jer će se napokon moći posvetiti sinčiću Donatu koji sad ima deset i pol mjeseci, kao i igraonici Kupid koju vodi s kolegom Robertom Kurbašom.

Majčinske brige

- Bit će to prvi Donatov Božić i zbog toga se jako veselim. Suprug Boris i ja ići ćemo s njim malo i na snijeg ako ga bude, malo do naših u Zadar, a onda se 5. siječnja ekipa vraća na set. Da se nisu uključili baš svi, i Boris i obje bake, nema šanse da bismo uspjeli jer snimanja traju po cijele dane. Imam groznu grižnju savjesti jer nisam s djetetom, ali onda si to čovjek mora racionalizirati jer ne možete odbiti posao. Zato s njim provodim svaki trenutak koji mogu - kaže Doris.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:47