RIJETKO U JAVNOSTI

ZALJUBLJENI TRENER DINAMA Pola godine braka Zorana Mamića i njegove lijepe Ane

Nogometni menadžer sa suprugom posjećuje uglavnom sportska događanja
Zagreb, 071214.Hotel Westin.Donatorska vecera predsjednicke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarovic.Na fotografiji: Ana i Zoran Mamic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

Zoran Mamić i Ana Šikić ne mogu se često sresti u javnosti na nekom od društvenih događanja, pa je njihovo pojavljivanje na donatorskoj večeri HDZ-a održanoj preksinoć u zagrebačkom hotelu Westin privuklo pozornost medija.

Posebno, jer će ovih dana ovaj mladi bračni par obilježiti šest mjeseci braka.

Zorana i Anu Mamić, koji su se vjenčali sredinom lipnja ove godine, moglo se dosad sretati uglavnom na sportskim događajima, i to onim nogometnima.

Trener i sportski direktor Dinama i osam godina mlađa ekonomistica iz Rijeke u vezi su tri godine, a na večeri se nisu odvajali jedno od drugoga. Za Zorana Mamića to je drugi brak, nakon što je 17 godina proveo s Vanjom Mamić, u kojem je dobio dvoje djece.

Također, Dinamov trener imao je i drugih razloga za dobro raspoloženje osim onih privatnih, jer su njegovi igrači napokon pobijedili, i to drugoplasiranu Rijeku.

U Westinu im se pridružio i Zdravko Mamić koji se još rjeđe pojavljuje u javnosti sa suprugom Marinom, a Zoranov brat i ovaj je put bio u muškom društvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:49