UGLEDNA ZABAVLJAČICA

ZALJUBLJENA SEVERINA OTVORILA DUŠU 'Igor je prekrasan, on je moja ljubav za cijeli život. Vjerujem u bajke...'

Split, 050715.Prokurative.Finalna vecer 55. Festivala zabavne glazbe Split 2015.Na fotografiji: Severina i Igor Kojic.Foto: Livio Andrijic / CROPIX
 Livio Andrijic / CROPIX / CROPIX

Vijest da je Severina (43) u vezi sa sinom poznatog folk pjevača Dragana Kojića Kebe, ne prestaje intrigirati javnost, piše srpski časopis Hello, čijim je novinarima estradna kraljica Balkana odlučila otvoriti svoju dušu.

Ususret izlasku novog singla 'Calimero' Severina je po prvi put progovorila o jačini emocija koje je spajaju s muškarcem koji ju je osvojio krajem veljače. Ovih dana Igor (28) i Seve, zajedno s njezinim sinom Aleksandrom, odmaraju se u Zadru gdje slikaju prave obiteljske 'selfije'.

- Igor je prekrasan muškarac i dobar čovjek koji me voli i pazi u svakom trenutku. Blagoslovljena sam što ga mogu voljeti i što zajedno uživamo u životu. Velika je radost gledati kako se vole on i Aleksandar. Ali Igor nije mogao biti drugačiji jer je toplinu i iskrenost naslijedio od roditelja, Olje i Dragana, koje ja obožavam. I sretna sam što ću Draganu biti gošća na koncertu u Loznici. Iz ljubavi prema Igoru i prema Draganu - kazala je Severina pa dodala kako svoje vrijeme posvećuje sinu i dečku, koji je njezina ljubav do kraja života.

Vojko Basic / CROPIX / CROPIX
Split, 050715.Prokurative.Finalna vecer 55. Festivala zabavne glazbe Split 2015.Na fotografiji: Severina Vuckovic i Igor Kojic.Foto: Vojko Basic / CROPIX

Foto: Livio Andrijić / CROPIX

- Sve vrijeme posvećujem svom sinu i Igoru. Tamo gdje ima mnogo ljubavi nema mjesta za strah. Vjerujem u bajke i u ljubav do kraja života. Ne znam što se danas sluša i što je moderno, ali kad slušate srce, nikad nećete pogriješiti. Pogotovo ako je vaše srce čisto. Moje srce mi je donijelo samo dobro. Donijelo mi je sina, Igora i pjesme koje pjevam, ljude koje imam za prijatelje, život koji živim - odgovorila je Severina na pitanje sluša li svoje srce.

Na pitanje 'Opraštate li lakše sebi ili drugima?' Severina je odgovorila kako 'oprašta i teže slučajeve'.

- Nema toga što se ne može oprostiti jer čovjek tako ne da živi lakše, nego ionako ne može promijeniti prošlost. Živjeti u neoprostu je kao da sebi svako jutro svjesno stavljaš kamen oko vrata - kazala je za Hello .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 02:09