U VEZI S GORANOM?

ZAGONETNA NINA U BEOGRADU ZRAČILA SREĆOM 'Zaljubljena sam i vjerujem da ću opet pred oltar'

 Instagram

Najnovije glasine da su pjevačica Nina Badrić i glumac Goran Bogdan u ljubavnoj vezi glavni protagonisti još nisu opovrgnuli, ali niti potvrdili.

Glasine su krenule kada je Nina na Instagram stavila fotografiju na kojoj je zagrljena s Bogdanom. Par se upoznao na snimanju spota za njezinu pjesmu 'Dan D', a regionalni mediji bruje da su nekoliko mjeseci nakon toga shvatili da je to prava ljubav.

Nina Badrić (42) bila je jučer u Beogradu gost na koncertu grupe „Kal“, koji je održan u povodu Svjetskog dana Roma.

Novinari Blica piše kako je Nina bila je sretna i nasmijana kada je sreli, pa su odlučili provjeriti istinitost informacija da je već tri mjeseca u vezi sa glumcem Goranom Bogdanom (30), koji igra Nikolu Plećaša u filmu Darka Bajića “Bit ćemo prvaci svijeta“.

- Jako sam zaljubljena. Da li sam u vezi sa Goranom, neka prosudi publika - zagonetno se nasmiješila pjevačica, a piše Blic.

Nina se razvela prije tri godine, ali priznaje da nije izgubila vjeru u to da će naći ljubav koja će trajati do kraja života.

- Vjerujem u brak. Zašto ne bih? Sigurna sam da svatko može pronaći partnera sa kojim će ostariti - rekla je Nina za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 23:47