UMJETNIČA INSTALACIJA

ZABRANJEN PARKING ZA KARDASHIANKE Pogledajte kako se LA Banksy obračunao s poznatim sestrama

Parkiranje u Los Angelesu samo po sebi je pravi izazov i kaos. Još kad vam se u cijelu priču uključe bahate zvijezde koje, kao i svugdje u svijetu, parkiraju svoje velike automobile kako im se prohtje, situacija postane vrlo kaotična.

Tome je na kraj odlučio stati umjetnik Plastic Jesus, koji je već sada poznat kao Banksy Grada anđela , svojom najnovijom instalacijom kojom cilja na - obitelj Kardashian.

Diljem cijelog Los Angelesa počeli su se pojavljivati prometni znakovi s natpisom 'zabranjeno parkiranje za Kardashian' koji su već izazvali pravo poplavu na društvenim medijima.

Plastic Jesus, poznat po svojim prijašnjim znakovima 'Prestanite glupe ljude činiti poznatima' (Stop Making Stupid People Famous), za E! je prokomentirao posljednju instalaciju.

- Dvije strane medalje su u pitanju. Cilj ovog djela je kritizirati nas kao konzumente te medije. Bez nas ne bi bilo tržišta za obitelj Kardashian. Htjeli to ili ne, moramo priznati kako smo jednako krivi za njihovu popularnost. Nemam ništa osobno protiv Kardashianki, štoviše to što rade, rade vrlo dobro. Imaju platformu za ogromnu zaradu... Ne volim celebrityje, per se. Smatram kako bi ljudi trebali biti poznati po stvarima koje rade, ne po tome tko su - objasnio je Plastic Jesus.

Jedan od znakova postavljen je točno ispred modnog dućana obitelji Kardashian na Merlose aveniji. No srećom, Kim i Khloé Kardashian trenutno ne trebaju parking jer se nalaze u Armeniji, po prvi puta.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:16