OBOŽAVAJU JE

'WOW! JEDNOSTAVNO WOW! MI BISMO OKRENULI STOLICU ZA OVOM ZVJEZDICOM!' Fantastično priznanjeameričkog 'The Voicea' za Miju

 Screenshot/YouTube

Video Mije Negovetić kako izvodi Beyonceinu pjesmu ' Listen' na američkoj televizijskoj emisiji ' Little Big Shots' (američka inačica hrvatske emisije ' Zvjezdice') podijeljen je i na Facebook stranici američke televizijske emisije ' The Voice'.

Pobjednica prve sezone RTL-ove emisije 'Zvjezdice' za svoju je izvedbu pjesmu pobrala samo hvale, što od domaće, što od međunarodne publike. 'WOW! Jednostavno WOW! Mi bismo okrenuli našu stolicu za ovom Zvjezdicom!', stoji u objavi The Voicea na Facebooku.

Screenshot/Facebook

'Ta je pjesma jako teška za pjevanje, a ona nije imala nikakvih problema', napisala je jedna korisnica ispod videa. 'Kada sam je čuo kako pjeva prvo sam pomislio da bi se trebala prijaviti na The Voice. Moja je druga pomisao bila da onda nitko pored nje ne bi imao šanse pobijediti te sezone', napisala je druga korisnica.









Video je u trenutku objave prikupio 30 tisuća reakcija i preko 20 tisuća dijeljenja, a video je pregledan više od 1,3 milijuna puta.

Mijina je izvedba objavljena i na YouTube kanalu emisije 'Little Big Shots' te je tamo u dva pogledan preko 200 tisuća puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:40