PISAO BIVŠOJ

'VOLJET ĆU TE ZAUVIJEK' Otkrivena ljubavna pisma Brada Pitta koja nisu pisana Angelini

Dok Brad s Angelinom uživa u Australiji, američki mediji pišu o njegovim ljubavnim pismima bivšoj
Honoree Angelina Jolie (R) and actor Brad Pitt attend the 2013 Governors Awards, presented by the American Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS), at the Grand Ballroom of the Hollywood and Highland Center in Hollywood, California, November 16, 2013. AFP PHOTO / Robyn Beck
 AFP

Dok se Brad Pitt i Angelina Jolie s djecom nalaze u Australiji gdje će provesti blagdane, u američke medije procurili su dijelovi ljubavnih pisama koje je Brad Pitt napisao drugoj ženi.

Riječ je o njegovoj bivšoj curi Jill Schoelen s kojom je bio krajem 1980-ih godina.

'Obožavam te, voljet ću te zauvijek', dio je jednog pisma dok joj je u drugom napisao: 'Ne mogu prestati misliti na tebe. Ne osjećam se kompletno ako ti nisi kraj mene'.

'Brad mi je napisao jednu od najljepših pjesama koje muškarac može napisati ženi. Mislim da je to bilo jako dubokoumno i puno duše. Veza s njim bila je predivno iskustvo', otkrila je glumica.

Jill Schoelen, koja je tijekom '80-ih snimala horore, vezu s Pittom je prekinula zbog romanse s redateljem filma kojeg je snimala u Mađarskoj.

'To je bilo jedno od mojih najgorih iskustava u životu. Ne možeš zaboraviti tako nešto, možda nikad nisam prebolio taj osjećaj poniženja', izjavio je prije par godina Pitt u jednom intervjuu komentirajući prekid s fatalnom Jill.

Jill se kasnije udala za kompozitora Anthonyja Marinellija s kojim ima dvoje djece, a par se rastao 2002. godine. Nakon toga se upustila u vezu s jazz glazbenikom Daveom Carpenterom s kojim ttrenutačno radi na glazbenom albumu.

Karijeru glumice napustila je još kad se udala kako bi podizala djecu, a tijekom karijere snimila je desetak filmova poput 'Babes in Toyland', 'The Stepfather', 'There Goes My baby' i 'State of Mind'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 04:44