RAZOČARANA

VLATKA POKOS NAKON GORKOG PREKIDA S KANADSKIM PODUZETNIKOM'Moja baka mi je dala moju ljubav. Za sve ljude. I one zle. Njima najviše treba...'

Nakon što je ove godine doživjela šok jer joj je umrla voljena baka Ljubica koja ju je odgajala sad ju je i ostavio dečko Ivica Biljan
 Instagram

'Moja mila baka čista duša. Ona mi je dala sve najvrijednije što imam. Moju ljubav. Za sve ljude. I one zle. Njima ljubav najviše treba... Moja baka je s Isusom... Čuva me', napisala je to kraj fotografije sa svojom pokojnom bakom Vlatka Pokos (45), koju je nedavno ostavio Kanađanin hrvatskih korijena Ivica Biljan.

Njezina baka Ljubica, koja je umrla ovog ljeta, živjela je u Sokolovcu pokraj Koprivnice i bile su izuzetno bliske. Budući da je Vlatki majka radila u Njemačkoj baka ju je odgajala. Uvijek je naglašavala da je imala sretno djetinjstvo ispunjeno ljubavlju.

Bivši dečko bio joj je podrška u teškim trenucima kad ju je izgubila, a sada ju je duboko razočarao.

Iako se donedavno činilo da se radi o pravoj ljubavi, a pjevačica je najavljivala i skoro preseljenje k njemu, on je iznenada prekinuo vezu. Poduzetnik je doznao detalje njenog braka s Josipom Radeljakom, kojeg je, priznala je u svojoj knjizi, prevarila s fatalnim Talijanom.

Biljanu se navodno nije sviđala i Vlatkina velika posesivnost i svakodnevni izljevi ljubavi na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:10