ZAIGRAO SE MALO

VIDEO: ZVIJEZDA HIT SERIJE UHIĆENA ZBOG POSJEDOVANJA DROGE I ORUŽJA Veliki problemi za Chumleeja iz emisije ‘Zvijezde zalagaonice’

 Screenshot YouTube

Austin ‘Chumlee’ Russell, jedan od protagonista dokumentarne serije ‘Zvijezde zalagaonice’ koju možda i pratite na kanalu History, uhićen je u srijedu u Las Vegasu u sklopu istrage koja uključuje optužbe i za seksualno napastvovanje.

Premda Russell nije optužen za napastvovanje, policija je u njegovom domu ipak pronašla najmanje jedan pištolj, metamfetamine i marihuanu zbog čega je 33-godišnjak zadržan u policiji, piše Huffington Post.

‘Još ne znamo detalje, ali ovdje smo da pomognemo Chumleeju kako god možemo’, rekao je Rick Harrison, Russellov kolega iz serije i vlasnik zalagaonice Gold & Silver, prenio je Las Vegas Sun.

Russella će optužiti za posjedovanje ‘vatrenog oružja bez dozvole’, a uz drogu je vezano još 19 točaka optužnice. Jamčevina mu iznosi 3.000 dolara za svaku optužbu vezanu uz posjedovanje droge i 5.000 dolara zbog posjedovanja oružja što ukupno iznosi 62.000 dolara.

Chumlee je dio ekipe ‘Zvijezde zalagaonice’ od samih početaka 2009. godine i često je predmet šale. Trenutno se prikazuje 12. sezona emisije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 11:17