ISKRENO I PRIVATNO

VIDEO: ZNATE LI ŠTO JE NAJVEĆA SLABOST JELENE ROZGE? Pjevačica otkrila čega se najviše boji i što joj majka nikad ne bi dopustila

Samo pola godine nakon što su započeli vezu, Jelena Rozga i Stjepan Hauser su se zaručili, no vrlo su brzo demantirali glasine o skorom vjenčanju.

Tako je pjevačica objasnila i da njezin novi singl ‘Udajem se’ nema nikakve veze s njezinim privatnim životom. Spot je pogledan već pola milijuna puta, no Jelena tvrdi da pjesma nije nikakva poruka Stjepanu Hauseru.

‘Nije biografska pjesma, ali prije nego što sam ušla u studio morala sam se dobro pripremiti da bi iznijela jedan tako težak tekst i gledala sam puno drama s tužnim završetkom i mislim da smo napravili dobar posao’, rekla je Rozga za RTL .

Također je otkrila da boju kose nikad ne bi promijenila i da nikad ne bi mogla biti brineta: ‘Ja mislim da se ne bih mogla pogledati u ogledalo niti bi mi majka to dopustila.’

Međutim, Jelena je otkrila i čega se najviše boji - visine! ‘Ja se bojim visine, živim na trećem katu, ali slabo izlazim na balkon. Ajme, baš me strah visine’, rekla je za RTL pjevačica koja ove godine slavi 20 godina karijere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 19:28