GLAZBENI PAR

VIDEO: ŽIVOTNA BITKA MLADOG BRAČNOG PARA IZ PRVE SEZONE VOICEA Osvojili su publiku, a sad su se suočili s bolešću

 Screenshot YouTube Voice Croatia

Ana Cerovac Jurišević i Daniel Jurišević sudjelovali su u prvoj sezoni TV showa The Voice - Najljepši glas Hrvatske i već u prvoj emisiji ‘pobrali’ velike simpatije publike. Naime, ovi simpatični Riječani tad su još bili zaručnici, a u showu su jedan drugom bili konkurencija.

Nakon završetka showa, prošle godine, par se oženio, no nisu imali puno vremena za slavlje jer je 31-godišnjoj Ani ubrzo dijagnosticiran karcinom debelog crijeva, piše magazin Story .

‘Prvo je bilo vjenčanje, pa medeni mjesec u Londonu i Veneciji i nakon toga je sve krenulo nizbrdo. Dijagnosticirali su mi rak debelog crijeva koje su morali izvaditi. Sad čekam još jednu operaciju, no svi su nalazi dobri, sve ide nabolje. Nisam morala ići na kemoterapiju’, rekla je Ana za magazin Story .

Ana i njezin četiri godine mlađi suprug nastupili su u prvoj sezoni TV showa The Voice. Ona je žiri oduševila izvedbom pjesme 'Me & Bobby McGee', a Daniel se predstavio s 'Don't Stop me Now'.

Ana je po zanimanju učiteljica razredne nastave, a glazbom se bavi od djetinjstva. Pjevala je u raznim zborovima, a zatim i u Putokazima. S bendom DNA, u kojem pjeva Daniel, snimila je album ‘Naša priča’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:17