ODLUČNO PROTIV

VIDEO: 'YOU'D BETTER NOT MESS WITH MAJOR TOM!' Bowiejevi fanovi zgroženi idejom da bi Kanye West mogao prepjevati njegove pjesme

 Getty

Premda zapravo nema službene potvrde da Kanye West namjerava snimiti album obrada pjesama Davida Bowieja, fanovi preminulog glazbenika odlučili su tome stati na kraj i prije nego što je počelo, a ideju suzbiti u korijenu.

Kanye navodno namjerava snimiti album obrada Bowiejevih pjesama, a na ideju je došao nakon smrti britanskog pjevača. To je još uvijek samo na nivou glasine jer niti West niti nitko njemu blizak to nije potvrdio, no to nije spriječilo fanove da pokrenu peticiju, piše Independent .

Trač je pokrenuo časopis Daily Star, a u članku tvrde da Kanye već radi na obradama pjesama ‘Rebel Rebel’ i ‘Heroes’. ‘Neke su pjesme vjerne obrade gdje Kanye pjeva, a u drugim obradama ima svoje tekstove koje repa na Bowiejevu glazbu’, rekao je neimenovani izvor za magazin.

Do trenutka pisanja ovog članka peticiju je potpisalo 9.453 ljudi.

Mnogi su se prisjetili Kanyeove neuspjele izvedbe pjesme ‘Bohemian Rhapsody’ legendarne grupe Queen te optužuju repera da ‘iskorištava Bowiejevu smrt’.

Želite li potpisati peticiju, pronaći ćete je ovdje .

A ako ste zaboravili kako to radi Kanye, a kako Freddie, izvolite...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:03