PROKAZALA GA BIVŠA ŽENA

VIDEO: TV ZVIJEZDAOSUMNJIČENA ZA PEDOFILIJUProcurila snimka na kojoj priznajeda je zlostavljao tri djevojčice

Američki portal TMZ ekskluzivno je objavio snimku Collinsova priznanja o seksualnom maltretiranju
 AFP

Njujorška policija istražuje Stephena Collinsa zbog seksualnog zlostavljanja djece, nakon što je glumac najpoznatiji upravo po ulozi oca sedmero djece i pastora u popularnoj američkoj obiteljskoj seriji “U sedmom nebu” nakon što je navodno tajno snimljeno kako priznaje da je iskoristio tri djevojčice.

Policija je potvrdila američkom portalu TMZ-u koji je ekskluzivno objavio ove navode da traga za barem jednom od tri potencijalne žrtve.

TMZ je objavio snimku mučnog Collinsova priznanja na kojoj glumac priznaje da je neprimjereno dirao jednu djevojčicu, a ispred druge dvije se i skinuo do gola. Jedna od maloljetnih žrtava živi u njegovom susjedstvu u Los Angelesu, dok je druga iz New Yorka i rođakinja je njegove prve supruge Faye Grant.

Upravo zato policija je i ispitala Grant zbog snimke za koju se pretpostavlja da je nastala za vrijeme zajedničke psihoterapije. Taj incident prijavili su njezini rođaci 2012. Iste godine obznanjeno je da se Grant i Collins razvode.

- Bilo je iznenađenje za mene kada je Stephen zatražio razvod. Potresena sam. Želim mu svu sreću. Dvadeset i sedam godina braka u Hollywoodu jednak je 189 psećih godina - izjavila je tada medijima Grant. Međutim, priča se sada okrenula. Postupak za razvod braka još traje, a TMZ se dočepao i sudske dokumentacije.

U njoj Grant tvrdi kako je Collins pedofil s dugogodišnjim obrascem seksualnog zlostavljanje djece. Također tvrdi kako joj je Collins priznao ta tri slučaja koja su se zbila prije desetak godina i da je barem u dva zlostavljanje trajalo godinama.

- Stephen mi se smučio zbog toga. Pokušala sam ga nagovoriti da se ide liječiti, ali on je odbio zatražiti stručnu pomoć - izjavila je na sudu Grant koja tvrdi da je za suprugov tajni život saznala tek u siječnju 2012. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:42