'MA TREBA NJOJ...!'

VIDEO 'Trebalo bi kazniti svaku ženu koja kaže da je Balić zgodan. On je užas živi. Kosa mu je u rezancima!

Na Anteni Zagreb jutros su gostovali hrvatski rukometni reprezentativci Ivano Balić i Marko Kopljar gdje su odgovarali na brojna pitanja, a u eter se javila i jedna slušateljica

Na Anteni Zagreb jutros su gostovali hrvatski rukometni reprezentativci Ivano Balić i Marko Kopljar gdje su odgovarali na pitanja o smjeni trenera RK Zagreb CO, porazu u finalu SEHA lige, nadolazećoj četvrtfinalnoj utakmici protiv Kiela u Ligi prvaka, o obožavateljicama, itd.

- Sve je ispalo nekako na brzinu, nismo se imali prilike ni razmislit o tome, već je došao novi trener. Ništa, treba gurati dalje! To je bilo prestrogo prema Obrvanu. Ali kad ne možeš promijeniti dvanaest igrača najlakše je smijeniti trenera i njemu otkinuti glavu, ali to je tako. Otkad sjedneš na klupu već ti pilaju vrat - komentirao je Balić smjenu Ivice Obrvana na klupi Zagreba i dolazak Slavka Goluže na njegovo mjesto.

O porazu od Vardara u finalu SEHA lige Balić i Kopljar su kazali da ne znaju što se dogodilo, i priznali da su maksimalno zakazali.

- Bilo bi možda lakše da su bile malo šire stative - našalio se Balić na Kopljarov račun, s obzirom da je Marko u utakmici čak 6 puta pogodio stativu.

Jedna od glavnih tema razgovora bilo je nadolazeće četvrtfinale Lige prvaka protiv Kiela.

- Uf! Izgubili su samo jednu utakmicu ove sezone od 50 što su igrali. Nadam se da je vrijeme za drugu. Uz pune tribine! Možemo dobiti doma ako budemo igrali dobro obranu i ako nas golmani poprate onda imamo neke šanse . Oni imaju najbolju vanjsku liniju u Europi trenutno i teško se obraniti. Pucaju sa svih strana tako da ne znam. Ako ništa drugo nadam se da ćemo s dobro potući! - rekao je Balić.

Na repertoaru su se našle i Balićeve brojne obožavateljice.

Na pitanje jesu li mu navijačice postale naporne, Balić je kazao da koliko on zna više ih niti nema.

- Pa ja ih više ni nemam tako da ne znam. Zato je Marko u zadnje vrijeme jako popularan pa bi on trebao odgovoriti na pitanje! - odgovorio je Balić.

Javila se i jedna ogorčena slušateljica koja ne razumije žensku zaluđenost rukometnim majstorom.

- Trebalo bi kazniti svaku ženu koja kaže da je Balić zgodan. On je užas živi. Kosa mu je u rezancima! Šta on nema prijatelja da mu to kažu!? - rekla je slušateljica, na što je zatečeni Balić odgovorio: Ma treba njoj …!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 21:03