TRAILER

VIDEO: STIŽE NOVI TOP GEAR! Pogledajte kako će izgledati nadolazeća sezona najpoznatije televizijske emisije o autima na svijetu

 Screenshot/YouTube

Odlazak Jeremyja Clarksona, a u produžetku i Richarda Hammonda te Jamesa Mayja odjeknuo je poput bombe, a obožavatelji Top Geara, proslavljene i naširoko popularne televizijske emisije o automobila i svemu - ali baš svemu - povezanom s njima, pobojali su se da će emisija biti ukinuta.

Clarkson, Hammond i May su relativno kratko vrijeme bili slobodni strijelcu te su trenutno u procesu snimanja nove emisije o automobilima za Amazon.

BBC također nije oklijevao te je voditelje starosjedioce zamijenio potpuno novom grupom voditelja, neki od kojih su doduše gledateljima Top Geara već poznati. Ulogu glavnog voditelja tako je preuzela britanska televizijska zvijezda Chris Evans, poznata po svojem showu The Big Breakfast sa Channel 4-a. U voditeljskom timu društvo će mu praviti američki glumac Matt LeBlanc, dok će se ostala četiri voditelja pojavljivati od epizode do epizode. Oni su bivši vlasnik momčadi F1 Eddie Jordan, novinar Chris Harris, njemačka vozačica Sabine Schmitz i novinar Rory Reid.

Strepnje ljubitelja emisije otklonjene su u srijedu kada je objavljen najava nove sezone:

Stilski gledano, novi Top Gear, ako je suditi po prikazanim insertima, izgleda vrlo slično onom starom, no međuigra prezentera je ono na čemu će emisija uspjeti, odnosno propasti.

Datum emitiranja još nije poznat, kao niti broj epizoda koje će biti emitirane. The Guardian prenosi da se trenutno svibanj spominje kao mogući mjesec emitiranja te da će emisija možda biti kraća od originalno zamišljenih osam epizoda.

S druge strane, emisija starih voditelja Top Geara za Amazon očekuje se na jesen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 22:13