TULUM U BB KUĆI

VIDEO: STEFFANI SE LJUBILA S GORANOM Splićanka impresionirana njegovim 'ugorom': 'I babe se lože na tebe...'

Big Brother se potrudio da se na stolu nađu likeri, pive i vino, kako bi atmosfera bila što opuštenija
 SCREENSHOT

Big Brother se potrudio da se na stolu nađu likeri, pive i vino, kako bi atmosfera bila što opuštenija, piše RTL.

Jedini uvjet, koji im je prenijela Steffani, je bio da ne smiju tražiti glazbene želje, inače se party odmah završava. Svima se svidjela ideja i spremo su uzeli prve limenke i bacili se na ples.

Mirjana je bila nešto lošije volje, jer se u svojoj igri s koferom ozlijedila, točnije natukla ruku. Steffani, koja živi za tulume, uživila se u ples i slučajno prosula njezin sok, no odmah joj se ispričala. Mirjana se nije naljutila, a čak ju je i zagrlila.

I Đorđe je poznati partijaner, pa mu nije teško palo zaplesati sa Steffani. Pokazao je svoje neobične plesne korake, koje je ona prihvatila.

Steffani je ponovila svoju famoznu vrtnju u krug, a Zorica je pjevušila pokoji stari narodnjak. Ipak, najveći gušt im je donijela pjesma koju pjeva Rade – gotovo svi su se zagrlili i zapjevali zajedno. S druge strane, vidno pijana Tina se grlila i ljubakala s Gibom.

Barbara na oku ima Ervina koji ponovno prebrzo iskapljuje pića, a ona ne želi da se ponovi situacija kao nakon zadatka s „Čarobnjakom iz Oza“ – oduzima mu pivu i kaže mu da će je dobiti natrag nakon dvadeset minuta, kako ne bi sve prebrzo ulio u sebe.

Samo dan nakon što je cijela Kuća saznala koliko je Goran obdaren, on je svoju upola mlađu sustanarku Steffani poljubio u vrat dok su ćaskali u dvorištu.

Steffani je počela s bivšom stanarkom Vesnom, rekavši Gogi: „I babe se lože na tebe“. On nije mogao odoljeti pa je pitao 21-godišnju Splićanku da li se „navlažila“, na što je ona odgovorila da je „ipak samo čovjek od krvi i mesa“, što je Đorđu, koji je također bio prisutan, bilo urnebesno. Gogo je potom odmah krenuo u akciju i strastveno poljubio dvostruko mlađu Steffani u vrat. Njoj je to bilo smiješno i vikala je da ju škaklja te da će kada izađe morati odgovarati na neželjena pitanja. Tijekom večeri, još jednom ju je poljubio dok je ležala na podu, ali ovaj put u usta, piše RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:23