SPOT ZA LOLU

VIDEO Severina: Brega me nagovorio da sama pišem pjesme

Za mjesec dana Severina počinje snimati spot za pjesmu ‘Da nisi možda gay’, a po Breginu je ‘nalogu’ počela pisati i pjesme.

- ‘Lola’ je simpatična pop-pjesma. I prije sam surađivala s Marinom Tucaković, pa me ona pozvala da gostujem na albumu ‘Miligram’. Napravili smo spot koji mi se veoma sviđa i koji je u nekoliko dana pogledalo milijun i 300 tisuća ljudi - rekla je Severina čiju su pjesmu “Lola“ mnogi ocijenili kao njezin izlet u turbofolk.

Spot u režiji Aleksandra Kerekeša sniman je na dvije lokacije: u luksuznom apartmanu Atlas Capital Centra u Podgorici i beogradskom klubu Magacin. Severina je u spotu strastvena žena koja je nesretno zaljubljena, i to reflektira na sve svoje veze. Kako je rekla scenaristica i producentica spota Ivana Bajić, Severina je bez problema odradila snimanje koje je trajalo deset sati u kontinuitetu i s tri presvlačenja.

- Snimali smo od 10 ujutro do 4 ujutro, a u pauzama su dečki iz tehnike pjevali zajedno sa Severinom. U Podgorici su nas fantastično ugostili i ispunjavali nam sve želje, a sama Severinina pojava izazvala je veliko zanimanje. Zbog mnogo novinara na setu čak smo morali i prekidati snimanje u Beogradu - ispričala je Ivana Bajić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 12:49