SAMANTHA FOX

Video: Seks bomba pliva s morskim psima i jede žive paukove

Samantha Fox i dalje ima tijelo na kojem joj mogu pozavidjeti 'konkurentice' što je i pokazala
 Alpha Press

Glazbena zvijezda 80-ih i seks bomba svog vremena, Samantha Fox ponovo je u očima javnosti. Ta je britanska zabavljačica, poznata po svojim velikim grudima, postala natjecateljica u reality showu 'I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!' ('Ja sam slavna... Maknite me odavede!')

Iako su uz nju i brojne druge 'zvijezde', poput starlete Jordan, s kojima će dijeliti sve doživljaje trotjednog boravka u divljini, Samantha je već osojila obožavatelje svojim hrabrim i nimalo lakim pothvatima.

Do sada je već plivala uz morske pse, jahala na konju kroz duboku rijeku, skakala padobranom te, vjerojatno najgore od svega, pojela odvratnog ogromnog pauka.

Međutim, unatoč svojoj ambicioznosti i hrbrosti, Samantha će ipak najviše glasova skupiti svojim najjačim adutom. Iako u godinama nekadašnja seks bomba i dalje ima tijelo na kojem joj mogu pozavidjeti brojne 'konkurentice' i ljepotice.

Samantha je, skinuvši se u kupaći kostim, izazvala uzdahe muških natjecatelja, ali i brojnih gledatelja kojima je odmah postala najveći favorit showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:21