POSEBAN TRENUTAK

VIDEO: PRVA ŽENA KOJA JE DVAPUT OSVOJILA NAGRADU ZA ALBUM GODINE Taylor Swift poslala poruku svim ženama, ali i Kanyeu Westu

 Reuters

'Osjećam kao da se Taylor i ja još možemo poseksati. Zašto? Jer sam ja tu ku*vu učinio poznatom', odrepao je Kanye West u pjesmi ‘Famous’ sa svog novog albuma ‘The Life of Pablo’.

Zbog spornih stihova reagiralo je glasnogovorništvo glazbenice Taylor Swift, inače miljenice Amerike.

Svoju priliku za ‘osvetom’ dobila je i sama Swift koja se prilikom primanja nagrade za najbolji album godine zahvalila svima, no i obrušila na Westa.

U svom govoru Swift je, kako to i priliči, prvo zahvalila svojim koproducentima i fanovima, no zatim je uputila jasnu i snažnu poruku svi ženama. Poručila im je da bi trebale znati koliko vrijede te da ne bi trebale dozvoliti drugima da uzimaju zasluge za njihove osobne uspjehe, jasno aludirajući na potez poznatog repera.

Iskoristila je i priliku da istakne da je ona jedina žena u povijesti koja je dvaput osvojila nagradu za album godine. Inače, album Taylor Swift '1989' izašao je prekasno da bi bio u konkurenciji na prošlogodišnjoj dodjeli pa je ove godine dobio nagradu za najbolji pop album, ali i za album godine.

Pogledajte slavljenički govor Taylor Swift.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 16:20