GLAZBENA SURADNJA

VIDEO: 'POVRIJEDILI SMO JEDNO DRUGO' Goran Bare snimio singl s Gatuzom

 Screenshot/YouTube

Dvojac Gatuzo i Gorano Bare objavili su novi singl 'Povrijedili smo jedno drugo'.

Duet s Goranom Baretom komentirao je Damir Trkulja Šiljo, frontmen benda: 'Nakon što sam s Baretom pričao o novom albumu Gatuza i Majki, odlučili smo da će prvi singl s albuma 'Megalomania' biti naš duet 'Povrijedili smo jedno drugo'.'

Goran Bare je ovog tjedna u razgovoru za Jutarnji list također komentirao ovu glazbenu suradnju koja je pokazala kako su se stari suradnici pomirili i ostavili iza sebe medijsko natezanje oko toga čija je pjesma 'Teške boje'. 'Tekst je napisala Šiljina žena i stvarno je odličan. A on je, kao i uvijek, odličan gitarist. Šiljo ima duet i sa Sašom Antićem iz TBF-a, što će isto malo podići stvar. Nadam se da će im se stvari stalno vrtjeti na radiju. Zaslužili su to', rekao je tom prilikom Bare u intervjuu za Jutarnji.

'Jako cijenim Šilju kao čovjeka i glazbenika te sam rado pristao na suradnju. On sa svakim svojim albumom diže letvicu prema gore. Po onome što sam čuo pjesme će biti radiofonične. Glazbu za sebe se uvijek može raditi, ali Šiljo je posložio stvari u glavi i napravio album za publiku, nadam se da će mu moje gostovanje pomoći da dođe do te publike', komentirao je pak Bare nakon izlaska singla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 21:49