ZAJEDNIČKI PROJEKT

VIDEO: PONOVO ZAJEDNO NAKON PUNIH 20 GODINA! Danijelu Martinović i Tončija Huljića ujedinila je jedna potpuno spontana ideja

 Cropix

U mjesecu ljubavi glazbenica Danijela Martinović publici će pokloniti svoju najveću ljubav – pjesme.

Na koncertu 'Jednu za ljubav' u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u nedjelju, 28. veljače ugostit će dugogodišnjeg suradnika i prijatelja, glazbenika, tekstopisca i producenta Tončija Huljića.

Suradnja ovo dvoje vrhunskih glazbenika započela je prije više od dvadeset godina u grupi Magazin. Hitove iz tog vremena uz one novije, a po izboru fanova Danijela će pjevati na ovom koncertu.

Ideja za ovu, nadolazeću suradnju dogodila se sasvim spontano, na prošlogodišnjoj proslavi Danijelinog rođendana kada su Tonči i Danijela na oduševljenje svih prisutnih zajedno otpjevali najveće hitove grupe Magazin, koji su do danas prerasli u evergreen.

Prekrasan rođendanski duet odlučili su ponoviti i na sceni, upravo na Danijelinom koncertu u Lisinskom. Danijelin prošireni bend, koji čini deset vrhunskih glazbenika, uvježbava skladbe koje će obilježiti mjesec ljubavi.

Visoka produkcija koncerta uz bogate pop i latino ritmove samo su neke od karakteristika kojim će Danijela napraviti presjek svoje bogate glazbene karijere. Ulaznice za koncert Danijele Martinović u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog ili u sustavu Ulaznice.hr po cijeni od 80, 100, 120 i VIP 150 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 01:38