ZVIJEZDA U GAĆICAMA

VIDEO Najsenzualnija Beyonce ikad: 'Obožavam puštati seksi glazbu dok vodim ljubav'

Obožava pjesmu Ricka Jamesa 'Make love to me' uz koju često pleše svom suprugu

Na snimanju za naslovnicu GQ-u Beyonce je progovorila o svom privatnom životu. Kazala je kako sa svojim suprugom obožava voditi ljubav uz seksi glazbu.

Samo u donjem rublju 31-godišnja Beyonce novinarima je ispričala kako obožava pjesmu Ricka Jamesa 'Make love to me'.

Beyonce je za vrijeme snimanja naslovnice spremno pokazala svoju senzualnu stranu, a poznati fotograf Terry Richardson tu je njenu stranu prikazao i više nego uspješno.

GQ

Foto: GQ

Beyonce na fotografijama izgleda odlično. Svoje obline ponosno nosi, a pokazala je i kako je moguće vratiti se u formu vrlo brzo nakon poroda.

Mlada zvijezda potvrdila je kako nikada nije bila sretnija niti svjesnija koliki utjecaj ima na žene diljem svijeta.

'Utjecajna sam i to znam. Ali mislim da nikada do kraja ne mogu biti svjesna koliki je opseg moje slave i što sve s s njom mogu učiniti', kazala je Beyonce.

'Radila sam od malih nogu da bi bila ovo što sam danas. Sada ima 30 godina i mogu biti što god poželim. Malo je žena u toj poziciji tako da se smatram izuzetno sretnom. No, puno sam toga žrtvovala i nekada se moram podsjetiti da sam sve ovo zaslužila', rekIa je Beyonce.

Foto: GQ

Dodala je i kako ju je majčinstvo promijenilo i njenom postojanju dalo novu dimenziju, no tvrdi kako se nikada ne bi odrekla posla.

'Obožavam svoj posao. Ustvari, to je više od toga. Dok sam bila trudna i nisam radila to je bilo jedino razdoblje u mom životu kada sam bila malo izgubljena u vremenu i prostoru', priznala je Beyonce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 04:20