NBA ZVIJEZDA

VIDEO: LAMAR ODOM POTPUNO VAN KONTROLE Drogira se, vara suprugu i razvodi?

NBA zvijezda Lamar Odom, u zadnje je vrijeme pod povećalom javnosti zbog optužbi za uzimanje droga. U najnovijoj snimci koja je objavljena na TMZ-u, košarkaš je sve zanijekao, te je progovorio o odnosu sa ženom Khloe Kardasian.

Paparazzo ga je upitao kako je i izrazio je zabrinutost fanova zbog njegovih ispada, a košarkaš je na to odgovorio da je dobro te da nema problema s drogom. Osim toga fotograf ga je pitao o njegovoj košarkaškoj karijeri i privatnom životu, a Odom mu je samo rekao 'život je dobar'. Za kraj je bio prisiljen i odgovoriti na pitanje je li pričao sa ženom, Khloeom Kardashian, sestrom poznate starlete Kim, a odgovor je bio također sasvim jednostavan: Naravno. Ona je moja žena'.

U zadnje vrijeme Odoma se razapinje optužbama za ovisnost, a počele su kružiti i glasine o njegovom razvodu sa ženom. Prema zadnjim informacijama, razvod je sve izgledniji.

- Khloe je dala Lamaru ultimatum - tvrdi E! News. Ako ne potraži pomoć, ona će ga ostaviti.

- Za sada je ignorira, a situacija se u svakom trenutku može preokrenuti - tvrde u E!Newsu, čiji su izvori prokomentirali i glasinu o tome da je njena obitelj nagovara na razvod.

- Njena obitelj joj daje podršku koliko je to moguće. Ne žele s njom raspravljati ili je uzrujati. Znaju da je već slomljena i ne žele joj otežavati stvari. Bit će uz nju ma što se dogodilo - tvdi izvor.

Problemi za Lamara Odoma ne staju tu. Njegova odvjetnica, Polina Polonsky tvrdi da je bila u vezi s njim šest tjedana tijekom lipnja i sprnja, a optužila ga je za uzimanje narkotika u njenom stanu. Osim toga, napomenula je i da je svjedočila paranoji i ostalim popratnim nuspojavama njegovog ponašanja uzrokovanog uzimanjem droga.

- Izvadio je bateriju iz mobitela jer je mislio da ga prate preko GPS uređaja - izjavila je Polonsky.

Inače, odom je uhićen 30. kolovoza zbog prespore vožnje na sutocesti u San Fernandu. Nakon toga stizale su glasine da je započeo s rehabilitacijom prošlog tjedna, što s epokazalo neistinitim jer je viđen u Los Angelesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:38