NARCISOIDNA STARLETA

VIDEO: KRIS JENNER OPRALA KIM 'Koliko ćeš selfija snimiti u jednom danu? 1200? Opsjednuta si!

 Instagram

Tijekom nedavnog putovanja na Tajland američka starleta Kim Kardashian u tolikoj je mjeri pokazala dozu narcisoidnosti da je čak uspjela isprovocirati vlastitu majku, Kris Jenner, koja joj je u jednom trenutku rekla da je opsjednuta.

Naime, poznata starleta i supruga repera Kayne West zadala je sebi cilj da u jednom danu napravi čak 1200 selfija.

U izbrisanoj sceni reality showa Keeping up with Kardashians, zabilježen je prizor u kojem se majka popularne Kim zgraža nad slavnom kćeri zbog tolikog fotografiranja same sebe.

- Nisam se snimila u ovoj sobi - kaže Kim u jednom trenutku na što je njen a majka koja je taman ušla u prostoriju gdje drži nakit odmah reagirala.

- Koliko ćeš selfieja snimiti u jednom danu? Opsjednuta si - poručila je Kris.

- Potrebno mi ih je 1200 - odgovorila joj je Kim prije nego što se u seksi bikiniju naslonila uza zid, okrenula mobitel prema sebi i snimila još jedan selfie.

- Ovo je sjajna pozadina - rekla je Kim koja je tako nastavila snimati fotografije za album s putovanja, nakon čega ju je majka upitala želi li da je ona snimi.

Nisu se majka i kći porječkale samo oko selfija. Kris je isprovociralo i to što se njena kćer često presvlači. proje nego što je snimila selfi naslonjena uza zid Kim je rekla kako treba drugačiji outfit, pa je skinula ogrtač sa sebe tako da joj je majka prigovorila i zbog toga.

- Koliko puta dnevno ćeš se presvući - poručila joj je Kris.

Kim se inače ranije čula sa suprugom kojem se požalila na veliki broj kamera koje ih snimaju.

- To je zaista smiješno. Izgledamo poput ludih turista - rekla mu je preko mobitela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:50