NASTUP ŽIVOTA

VIDEO: KAKAV GLAS Nives Celzijus otpjevala operetu: 'Interes za moj koncert u Lisinskom je stvarno velik'

 Ranko Šuvar/CROPIX

Na radost svojih brojnih obožavatelja, Nives Celzijus ne posustaje u pripremama kako bi svojoj publici 01. travnja u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu pripremila neviđeni zabavni spektakl. Zadnjom snimkom na YouTubeu razoružala je i zadnje nevjerne Tome koji su dvojili o njezinim vokalnim mogućnostima.

Na društvenim mrežama danas je svojim omiljenim 'karanfilčićima' čestitala Dan žena, jer ipak je, kaže, cvijet karanfil postao njezin zaštitni znak. Pritom je objavila i zanimljiv selfie video u kojem pjeva ulomak iz operete "Jalta, Jalta". Ako je suditi po videima koje objavljuje zadnjih dana, Nives će svojoj publici prirediti doista neočekivan repertoar nakon kojeg će malo tko ostati ravnodušan.

Komentari fanova su puni ugodnih iznenađenja, jer malo tko je mogao očekivati da će Nives u svojoj interpretaciji moći izvesti 'vibrato' na koji smo dosad navikli od opernih diva.

- Moje pripreme u kućnoj radinosti samo su mali dio onoga što sa cijelim timom suradnika pripremam za sve moje obožavatelje. Već je više od pola dvorane prodano nepunih mjesec dana uoči koncerta i to je doista sjajan rezultat. Ako se nastavi ovim tempom, mislim da ćemo ponoviti i koncert idući dan, istaknula je popularna pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:40