VODITELJ TOP GEARA

VIDEO: JEREMY CLARKSON GRMIO NA GALA VEČERI 'Odvozit ću još jedan krug prije nego što me j*** kopilad otpusti'

Clarkson je suspendiran jer je udario svog producenta Oisina Tymona u lice, a zatim je i izudarao njegova kućna vrata
LONDON, ENGLAND - JUNE 01: Jeremy Clarkson arrives at the UK Premiere of Senna at The Curzon Mayfair on June 1, 2011 in London, England. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for Universal)
 Gareth Cattermole/GETTY IMAGES / 2011 Getty Images

Slavni voditelj tv-emisije 'Top Gear' Jeremy Clarkson sinoć nije propustio priliku poručiti javno svojim šefovima što misli o njima nakon što se počelo govoriti da će dobiti otkaz na BBC-u. Clarkson je sinoć u Londonu na dobrotvornoj gala večeri, obrativši se okupljenima s pozornice, rekao da je program BBC-a nekad bio super, ali su ga šefovi "sje*ali", te da će odvoziti još jedan krug na autopisti u Surreyju prije nego što ga "je*ena kopilad otpuste".

Clarkson je suspendiran dva dana nakon što je navodno udario svog producenta Oisina Tymona u lice, a zatim je i izudarao njegova kućna vrata kad mu nije htio otvoriti da sasluša njegovu ispriku. Živčani Clarkson bio je eksplodirao zbog toga što nije mogao dobiti topli obrok u svom hotelu.

Kontroverzni voditelj je već ranije bio na rubu suspenzije zbog toga što je koristio rasistički izraz u emisiji. Posljednje tri epizode trenutačne sezone Top Geara su stavljene u ladicu nakon Clarksonovog ispada, a krajem mjeseca istječu ugovori trojici voditelja ove emisije koja propagira automobile.

Pogledajte govor na gala večeri

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:29