NEŠTO SE KUHA

VIDEO: IPAK POSTOJI NEKA KEMIJA IZMEĐU STEFFANI I DINA Lijepa Splićanka na omotu novog albuma mladog glazbenika

 Screenshot YouTube / Facebook

Premda je prije par tjedana izjavio da mu Steffani Banić, osebujna Splićanka iz Big Brothera, baš i nije ‘napeta’, upravo njena fotografija našla se na omotu novog CD-a Dina Jelusića i njegovog benda, piše Slobodna Dalmacija .

Mladi Dino, proslavljen pobjedom na dječjoj Euroviziji, tad je izjavio da Steffani nikad nije ni vidio. Ona pak nije skrivala simpatiju prema njemu te je na svom profilu na Facebooku napisala njegovo ime i pored njega stavila emotikon srca probijenog strijelom.

Dino je bio prilično iznenađen razvojem situacije i rekao je: ‘Nisam ovo očekivao, da će se njen link tako proširiti kao udvaranje. Vidio sam je na Big Brotheru, to je to. Ne znam curu, mislim da sam je viđao na svirkama u Splitu, ona je taj đir. I ne, nismo zajedno.’

Jelusić je nedavno snimio prvi singl sa svojim bendom Mad Dogs koji se zove ‘Zadnji put’ i također se putem Facebooka zahvalio fanovima jer je u samo dva dana dosegao 14.000 pregleda.





https://www.youtube.com/watch?v=C3F4ZcGW_CAu 2 dana, 14.000 viewova, hvala ljudi! lml

Posted by Dino Jelusic & Mad Dogs on Sunday, February 7, 2016




Na svom ju je Facebooku podijelila i Steffani, a nagađa se da bi se mogla pojaviti i u spotu jer je Dino najavio da fanove čeka iznenađenje, prenosi Slobodna Dalmacija .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:41