USPJEŠNO LJETO

VIDEO: IMA LI NIVES NAJORIGINALNIJE NAJAVE ZA SVOJE KONCERTE Pogledajte snimke i sami provjerite!

Pjevačica će u petak 'zapaliti' makarski klub
 Screenshot

Pjevačica Nives Celzijus ovo ljeto posebno će pamtiti po iznimno uspješnim poslovnim rezultatima. Osim što već mjesecima nastupa iz vikenda u vikend diljem regije, ovog tjedna oborit će i vlastiti rekord s čak pet uzastopnih koncerata dan za danom.

U četvrtak 23.07. nastupa u Crikvenici, a u petak 24.07. u Makarskoj u klubu Petar Pan gdje ove sezone nastupaju isključivo najveće zvijezde iz regije - Severina, Lepa Brena, Aca Lukas, Jelena Rozga i Saša Matić.

Subota i nedjelja 25. i 26.07. rezervirani su za Tomislavgrad i Ramu, a u ponedjeljak 27.07. vraća se u Hrvatsku, na otok Rab.

- Da mi je netko prije samo godinu dana rekao kako ću tako brzo postići toliki uspjeh svojim pjesmama, nikad mu ne bih povjerovala, ali publici se očito toliko svidjela energija i show koji pravimo na koncertima. Hitovi 'Karanfili' i 'Biondina' rasturaju na terenu, kaže popularna pjevačica koja slobodno vrijeme između koncerata provodi u svojoj ljetnoj bazi na otoku Silbi u društvu dugogodišnjih prijatelja.

- Od utorka do četvrtka idući tjedan vrijeme ću provesti isključivo s djecom i prijateljima ugašenog telefona što mi daje najveći mir, a od petka do nedjelje opet slijedi ludnica diljem Jadrana i Slovenije, istaknula je Nives.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:33