ŠTO VI MISLITE?

VIDEO: HUFFINGTON POST BOSNU PROGLASIO FAVORITOM EUROSONGA Američki mediji nahvalili pjesmu naših susjeda koju izvodi i Ana Rucner

 Screenshot YouTube

Premda još nisu predstavljene sve pjesme koje će se ove godine natjecati na Eurosongu , već su se u svjetskim medijima pojavile prve prognoze.

Ugledni Huffington Post svoj glas je između ostalog dao pjesmi koja će predstavljati Bosnu i Hercegovinu, ‘Ljubav je’, a koju će izvesti Dalal, Deen, Jala i Ana Rucner.

‘Ovogodišnji popis pjesama još je čudniji nego onaj prošle godine. Neke izvedbe djeluju nevjerojatno i to prije nego što ih još nastave vježbati sljedeća tri mjeseca.

Pjesma Bosne i Hercegovine toliko je postala popularna da je većina fanova diljem Europe smatra favoritom. To je ono što Eurosong čini najboljim glazbenim natjecanjem - neočekivani biser male zemlje koji uspije isplivati na vrh liste favorita. Je li ovo godina u kojoj će zasjati predstavnici BiH’, pišu u Huffingtonu.

Nahvalili su i predstavnike Latvije s pjesmom ‘Heartbeat’ koju je napisao prošlogodišnji predstavnik te zemlje, a na treće su mjesto stavili predstavnicu Španjolske koja stiže s pjesmom ‘Say yay!’ Premda Španjolci još nisu dobili veliku podršku fanova, Huffington Post je smatra nevjerojatnom, a navodi i da Barcelona ne bi bilo loše mjesto za ugostiti Eurosong sljedeće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 11:46