VRUĆI VIDEO

VIDEO Heidi Klum se transformirala u seksi rokericu: Odjevena u izazovne kožne trake pije, puši, tetovira se i izvodi striptiz

Prekrasna Heidi snimila je spot za pjesmu 'Turn Up The Night'
 YouTube

Razišla se sa suprugom Sealom, popularnim britanskim pjevačem nigerijskih korijena, prije četiri mjeseca , i od tada Heidi Klum čini sve kako bi mu 'natrljala' nos i pokazala što propušta.

No vjerojatno niti jedna od njenih "avantura" nije seksi kao ona posljednja.

Prekrasna Heidi, naime, snimila je vrući glazbeni video za pjesmu "Turn Up The Night" u kojem je zapjevala i tako se barem na trenutak transformirala u pravu rock zvijezdu.

38-godišnji supermodel senzualno pleše na striptiz šipki odjevena samo u izazovne kožne trake koje više otkrivaju nego li skrivaju.

Uz to, Heidi "udara" po električnoj gitari dok leži na podu i puši cigarete. A u jednom trenutku razotkriva dio svog seksi tijela obavijenog američkom zastavom stiliziranom poput haljine.

Video je snimao britanski modni fotograf Rankin, kao dio editorijala objavljenog u Hunger magazinu, a za pjesmu je zaslužan glazbenik Ian Love.

Njemačkom supermodelu to nije prvi izlet u glazbene vode. Heidi je 2006. godine otpjevala svoj debitantski singl "Wonderland", čija je zarada otišla u dobrotvorne svrhe za djecu njenog rodnog grada Bergisch Gladbacha u Njemačkoj.

Uz to, Heidi je 2007. godine snimila duet s bivšim suprugom Sealom, za pjesmu "Wedding Day", koju je on napisao za njihove bračne zavjete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:33