ULOVLJENI NA DJELU

VIDEO, FOTO Top lista besramnog seksa na javnom mjestu za 2011.

ZAGREB - Seks u javnosti omiljeni je oblik zabave za mnoge odrasle i neku parovi diskretno prakticiraju seksualne radnje na javnim mjestima. No, ima i onih koji se nimalo nisu sramili to napraviti pred drugima - na željezničkoj stanici, balkonu, povijesnoj građevini...

Tako ni ove godine nije nedostajalo parova koji su ulovljeni u strastvenom zagrljaju. Prisjetite se ovogodišnjih klinčeva na javnim mjestima!

1. Na prvome mjestu naše ljestvice definitivno se našao Norveški par koji se, ni više ni manje, pokušao poseksati pred oltarom katedrale u Oslu pa su na kraju završili u 'lisicama'

2. Seks na haubi automobila. Mnogi bi možda rekli ništa posebno, no ako je to policijski automobil, policajac ste i još k tome ste na dužnosti uzbuđenje i te kako raste. Tako je očito bilo i ovome meksičkom policaju kojeg su nadzorne kamere ulovile usred seksualnog klinča s nepoznatom damom na haubi službenog policijskog vozila. Ljubavni susret se dogodio na ranču južno od Santa Fea , koji je u vlasništvu grada.

3. Na trećem mjestu se nalazi jedan bizaran i pomalo satrašujući seks, onaj paranormalan. Jedna je Amerikanka tvrdila kako je u vlastitom dnevnom boravku u seksu uhvatila - duhove! Ova pojava definitivno pruža novi pogled na svijet paranormalne aktivnosti.