NOVA PJESMA

VIDEO, FOTO: SEKSI PETRA OBJAVILA PROVOKATIVAN SPOT 'Znate, ja sam zloćkica... Onda samo zamislite koje igrice su mi najdraže'

Pjevačica Petra Kovačević (21) objavila je provokativan video spot za novu pjesmu „Casanova“ i ponovno oduševila fanove svojim sexy izdanjem. Izvija se, pleše, ističe svoje utegnute ženske atribute, zlostavlja dečka i pjeva brzu i energičnu pjesmu, a to je sve, kaže, dobitna kombinacija za aktualnu regionalnu scenu jer svojim nastupima puni klubove iz vikenda u vikend.

- Mislim da će se mnoge djevojke moje generacije pronaći u ovoj pjesmi, pogotovo sve one koje ne mogu dočekati vikend zbog izlazaka. A kad nam se pridruže dečki, pjevat ćemo im “Kažu da si fatalan i da su neke plakale zbog tebe, nema takvih pilula kad zaljubiš se da te skinu s mene“, kaže seksipilna Petra.

Njezini prethodni uspješni singlovi „Buka galama“, „Nije katastrofa“ i „Ajmo plesat“ imaju milijunske preglede na YouTubeu, a mlada pjevačica vjeruje da ništa manji uspjeh neće biti ni sa novom pjesmom koju potpisuju njezini vjerni suradnici Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.

-Sve djevojke vole igrice pa tako i ja. Ako me neki opisuju kao malu zloćkicu, onda samo možete zamisliti i kakve igrice su mi najdraže, kroz smijeh ističe ova mlada pjevačica.

Na upit tko je Casanova u njezinom životu, odgovara:

-Osim ovog 'roba' iz spota koji je zaslužio da dobije sve što mu radim, ima jedan zgodan Casanova koji je trenutno u Japanu, ali neka ta priča i dalje ostane daleko od medija. I dalje sam slobodna djevojka bez dečka, čekam da me neki Casanova obori s nogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 12:59