GLAZBENA LEGENDA

VIDEO Četiri godine prošle su od smrti hrvatskog kralja funka: Da je živ, Dino bi danas imao 48 godina

Dinova i Danijelina 22-godišnja kći jedinica Ela sredinom jeseni objavljuje svoj prvi album
 CROPIX

SPLIT - Fali li mi Dino? Uvijek će mi faliti. Bez njega je jako dosadno i prazno - kaže Danijela Dvornik, udovica glazbenika koji bi danas, da je živ, proslavio svoj 48. rođendan.

- Slavili bismo ga onako kako smo ga uvijek slavili: napravili bismo feštu u našoj kući na Braču. Zafrkavali bismo se, a onda, kada bi svi otišli, nas dvoje bismo pričali do kasno u noć. No slavlja više nema - tužno govori Danijela nekoliko dana uoči četvrte godišnjice smrti svog supruga te priznaje da nije ni sanjala da će je životni put ponovo povezati s glazbom. Jer Dinova i Danijelina 22-godišnja kći jedinica Ela sredinom jeseni objavljuje svoj prvi album.

- Pjesme su uglavnom gotove. Radi se o pop-rock skladbama, nekoj mješavini svega i svačega dobrog, zapravo bi najispravnije pjesme s tog albuma bilo nazvati Elinim stilom - kaže Danijela, koja ponosno najavljuje da je Ela u suradnji s Baby Dooksom napravila pjesmu koja će je lansirati na japansko tržište.

- Ela je u glazbi svoja, sasvim različita od oca, ali ja vidim da u njoj također čuči jedan mali Dino. U čemu su njih dvoje najsličniji? Oboje su oduvijek bili kreativni i - prgavi, u prgavosti je ona prava tatina kći - smije se Danijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 21:38