SLAVNI NIJEMCI

VIDEO: BROJNI OBOŽAVATELJI PALI U DEPRESIJU Jedva dočekali nastup svjetskih zvijezda u Zagrebu, a sad javljaju da je odgođen

 CC

Njemački pop bend koji je bio hit tijekom osamdesetih, Modern Talking, trebao je nastupiti u zagrebačkom KC-u Dražena Petrovića 9. siječnja, no koncert je, kako navode organizatori, otkazan zbog 'logističkih razloga', prenosi Muzika.hr.

Fanovi su slomljeni, a neki na Facebooku pišu statuse poput: ‘I vele organizatori tu na Facebooku da se sva trojica koja su kupila karte jave da im se izvrši povrat novca.’

Modern Talking osnovali su Thomas Anders i Dieter Bohlen 1984. godine, a najveći uspjeh postigli su u drugoj polovici osamdesetih godina s hitovima ‘You're My Heart, You're My Soul’, ‘You Can Win If You Want’, ‘Cheri, Cheri Lady’ i ‘Brother Louie’. Prodali su 150 milijuna albuma diljem svijeta, čime su osigurali status najprodavanijeg njemačkog sastava.

Organizatori doista obavještavaju sve one koji su si na vrijeme osigurali ulaznicu da povrat novca mogu ostvariti na mjestu gdje su ulaznicu kupili od ponedjeljka 14. prosinca, a oni koji su kupili preko interneta neka se jave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 11:16