PRINC DOŠAO PO NJU

VIDEO, BRITANIJA ODAHNULA Trudna Kate napustila bolnicu: 'Osjećam se mnogo bolje!'

 AP

Trudna vojvotkinja od Cambridge nasmiješena je napustila bolnicu tri dana nakon što je primljena zbog jakih jutarnjih mučnina.

'Hvala vam na pitanju, osjećam se mnogo bolje!'', poručila je 30-godišnja Kate okupljenim novinarima i zabrinutoj naciji.

Kate je napustila bolnicu u opuštenom izdanju, a u ruci je držala buket žutog cvijeća. Po nju je došao njen suprug, princ William.

Podsjetimo, silne muke koje je britanska kraljevska obitelj poduzela da bi trudnički problemi vojvotkinje od Cambridgea , supruge budućeg prestolonasljednika Williama, ostali isključivo u domeni privatnoga, spektakularno su propale samo jednim jedinim zafrkantskim telefonskim pozivom upućenim iz Australije.

Radijski voditelj Michael Christian i njegova kolegica Mel Greig, naime, uživo su iz svoje emisije 2Day FM nazvali londonsku bolnicu Kralja Edvarda VII., gdje je Kate hospitalizirana zbog težeg slučaja trudničke mučnine, i predstavili su se kao kraljica Elizabet i njezin sin princ Charles .

Ni oni nisu mogli vjerovati kada ih su ih u bolnici počeli prespajati, unatoč stravičnim imitacijama, pretjeranim i gotovo grotesknim. Nisu im, doduše, dali da razgovaraju s Kate, ali im je zato jedna od sestara ispričala ama baš sve što se moglo ispričati o zdravstvenom stanju 30-godišnje trudnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 13:32