SPAKIRALA SE I OTIŠLA

Veza s Milanom u dubokoj krizi. Prijateljica: 'Severina može trpjeti, temperamentna je, ne i hirovita'

Potpuno je okupirana majčinstvom, pokušat će sve da veza opstane zbog djeteta
 Biljana Gaurina / CROPIX

Mora da su se ozbiljno posvađali ako je istina da se Severina spakirala i otišla iz Vršca. Ona može trpjeti i sve bi napravila zbog sina, ali Milan je ponekad zaista nemoguć. Sve mi se više čini da ta veza neće preživjeti - povjerila nam se Severinina poznanica koja je željela ostati anonimna.

Srpski časopis Alo! danas je objavio da su se Severina i Milan prije nekoliko dana posvađali u Vili Breg u Vršcu, nakon čega je ona spakirala stvari te sa sinom otišla u Beograd. No, izvor blizak pjevačici demantira tu priču. Tvrdi da Severina uopće nije bila u Vršcu te da je Popović već danima na poslovnom putu.

- Rastavljaju ih otkako su prohodali - komentira prijatelj. No, Severinina poznanica uvjerena je da par ima problema u vezi.

- Ako je istina da je Severina otišla, onda je razlog sigurno ozbiljan jer ona je temperamentna, ali nije hirovita. Užasno je željela dijete i sada je potpuno njime okupirana, pa mislim da će napraviti sve samo da ta veza opstane, prvenstveno zbog sina. Ali, već dulje imaju problema.

Milan zaista vodi restriktivan stil života i sve je propisano, od uređenja u skladu s Feng Shuijem do birane prehrane i posebnih čajeva, i za takav život zaista treba imati živaca - priča ona. Prisjeća se zajedničkih večera na kojima bi Milan pio posebno pripremljene čajeve i birao što će jesti.

- Tvrdoglav je i teško popušta - komentira njihova poznanica. Međutim, Severinin prijatelj smatra da to baš i nije tako. - Milan vjeruje da su ti čajevi dobri, ali nikoga ne prisiljava da ih pije. Normalno se hrani, ovo se ljeto čak i udebljao - dodaje on.

No, anonimni je izvor za srpski časopis Alo! otkrio najnovije razmirice između Severine i njezina partnera. Izjavio je da je par do prije tri dana boravio u hotelu.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 20:23