I ON JE SUMNJIV

'UŠAO SAM U SOBU I VIDIO JE DA VISI S PLAFONA!' Dečko Male nevjeste progovorio o detaljima njezine smrti, još je u šoku

 Instagram

Nakon što je objavljena vijest da je 24-godišnja Pratyushe Banerjee u petak počinila samoubojstvo, njezini obožavatelji te bliža obitelj i prijatelji u to još ne vjeruju.

Sigurni su da to nikad ne bi učinila jer je uvijek, kako tvrde, djelovala kao sretna i staložena osoba pa su uvjereni da je prije riječ o ubojstvu nego o samoubojstvu.

Rahul Raj Sing, dečko tragično preminule zvijezde 'Male nevjeste' otkrio je detalje o danu kada je suprugu pronašao mrtvu, pišu strani mediji.

- Stanovali smo u dvosobnom stanu i imali dva ključa. Jedan je bio kod mene, drugi kod Pratyushe. Kada sam ušao u sobu i vidio Pratyushu da visi s plafona užasno sam se prestrašio. Odmah sam pozvao susjede i uz njihovu pomoć odveo sam je u bolnicu. Nadali smo se da je još živa, ali nije bila. Toliko sam se prestrašio da nisam pozvao ni policiju. To sam učinio tek kad sam bio u bolnici - ispričao je Rahul te dodao da je, nakon što su je liječnici proglasili mrtvom, tužnu vijest sam priopćio njezinoj obitelji i nekolicini njezinih prijatelja.

Glumica je pokopana samo dan nakon smrti i to u bijeloj vjenčanici koju je nedavno naručila. Pratyusha je planirala vjenčanje s Rahulom.

No bez obzira na tu informaciju, navodno je njihov odnos bio poprilično turbulentan što je i utjecalo na njezinu odluku o samoubojstvu. Osim toga, već neko vrijeme nije imala poslovnih ponuda pa je, kako pišu strani mediji, zbog toga postala i depresivna. Policija čini sve kako bi saznala što ju je nagnalo na ovaj drastičan korak.

Neki smatraju da je baš Rahul kriv za njezinu smrt, a policija je uzela i njegov i Pratyushin mobitel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:30