OBOŽAVATELJICA

Umislila da je supruga Leonarda di Caprija i majka njihova djeteta Isusa

Jadnu Rumunjku čak su i roditelji proglasili ludom. Iznervirani Leo tužio ju je sudu, koji joj je zabranio prilazak glumcu. No, ima još jedna bolesnica koja ga maltretira...

LOS ANGELES - Hollywoodska filmska zvijezda Leonardo DiCaprio gotovo je cijeli protekli tjedan provela po sudovima zbog dviju pomahnitalih obožavateljica, od koji je jedna glumca porezala razbijenom bocom, a druga je pak umislila da je njegova supruga s kojim ima zajedničko dijete.

Vrištanje pred kućom

Atraktivan se glumac konačno odlučio razračunati s poremećenim fanovima te je u petak na sudu u Los Angelesu izborio još jednu zabranu prilaska, ovaj put za Rumunjku Liviju Bistriceanu.

Prema službenim dokumentima, 35-godišnji američki zavodnik požalio se sudu kako se već mjesecima boji za vlastitu sigurnost jer ga poremećena žena prati na putovanjima, posjećuje u njegovu domu, šalje uznemiravajuća i nesuvisla pisma te mailove. Kap koja je prelila čašu za glumca bio je dolazak 41-godišnje Livije ispred njegova doma u Los Angelesu, gdje je postala agresivna, vrištala te prijetila da će napokon biti zajedno s DiCaprijem u zagrobnom životu.

Nadalje, Livia, koja je rodom iz Rumunjske, a trenutno živi u Chicagu, koju su i vlastiti roditelji proglasili ludom, umislila je kako je u braku s poznatim glumcem te da je on otac njezina nepostojećeg sina kojeg je nazvala Isus. Samo nekoliko dana prije obračuna s Livijom, DiCaprio je konačno dočekao da se pokrene postupak i protiv druge lude obožavateljice koja je optužena za teški fizički napad na glumca i također joj je određena zabrana prilaska.

Razrezano lice i vrat

Naime, 40-godišnjoj Arethi Wilson, koja je glumca napala 2005. tijekom privatne hollywoodske zabave, i to razbijenom vinskom bocom kojom mu je zarezala lice i vrat, konačno je određeno suđenje.

Pokaže li se da je kriva, Arethi prijeti i do sedam godina zatvora. Uznemiravanje i napadi ludih obožavatelja nisu rijetkost te sličnu sudbinu kao i Leonardo imaju i njegove brojne zvjezdane kolege. Samo u ovoj godini bilo ih je barem desetak. Nakon što ju je čak sedam godina uznemiravao psihički bolesni obožavatelj Thomas James, sud je nedavno konačno odredio trogodišnju zabrana prilaska Sandri Bullock. Jennifer Aniston je pak isto uspjela postići protiv Jasona Peytona, koji je lijepu glumicu namjeravao oteti. Problema su nedavno imale i Rihanna te Paris Hilton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 12:29