TATA PLATIO SVADBU

UDALA SE USVOJENA KĆI TOMA CRUISEA I NICOLE KIDMAN Slavni roditelji nisu pozvani na vjenčanje

 Foto: Instagram

Usvojena kći Toma Cruisea i Nicole Kidman, udala se za svojega dečka na ceremoniji na kojoj, zanimljivo, nisu prisustvovali njezini slavni roditelji. No kako prenosi Mirror, na svadbi nije bilo niti mladoženjinih roditelja.

Isabella Cruise, inače po zanimanju frizerka, udala se za Maxa Parkera s kojim je u vezi nešto manje od godinu dana. Skromno vjenčanje održano je u Londonu gdje par živi i radi. Mladenci su željeli upravo takvo vjenčanje, bez velike pompe i s tek malom grupom prijatelja. No iako nije dobio pozivnicu za kćerinu svadbu, Tom Cruise je pokrio sve troškove vjenčanja.

Unatoč nekim napisima da Tom nije prisustvovao Isabellinom vjenčanju jer njezin odabranik Max nije scijentolog, čini se da to nije točno, jer je mladi par potvrdio da su Dan zahvalnosti i Božić proveli u društvu Isabellinog slavnog oca.

Što se pak mladenkine majke tiče, Nicole Kidman je lako mogla prisustvovati na vjenčanju jer je upravo u to vrijeme boravila u Londonu gdje glumi u kazališnoj predstavi na West Endu, no prema pisanju američkih i britanskih medija, to se ipak nije dogodilo.

Također, ni Isabellin brat Connor, drugo usvojeno dijete Toma i Nicole, nije prisustvovao vjenčanju, niti se na događaj osvrnuo na društvenim mrežama na kojima je inače prilično aktivan.

Nicole Kidman u nedavnom je intervjuu progovorila o svojoj usvijenoj djeci te naglasila kako u njihovom odnosu i povezanosti tehnologija igra ključnu ulogu.

Isabella s bratom Connorom (Foto: Instagram/ConnorCruise)

Isabella i Connor s tatom Tomom Cruiseom (Foto: Youtube)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 14:12