OZLJEDA NA TRENINGU

'UBIT ĆU SE! NO WAY, NO WAAAAAAY!' Lana Jurčević objavila uznemirujuću fotografiju iz bolnice

 Screenshot

Lana Jurčević na svojem je Instagram profilu objavila uznemirujući fotografiju iz bolnice na kojoj se vidi da je bila na ultrazvučnom pregledu prepone.

Naime, Lana sudjeluje u HTV-ovom showu 'Ja to mogu' u kojem poznate osobe uvježbavaju različite zahtjevne vještine i onda pokazuju kako su ih svladali.

Lanin zadatak bio je uvježbati točku na trapezu, no tijekom treninga se ozlijedila. Kako je bol bila neizdrživa, završila je u bolnici na pregledu.

Foto: Instagram/LanaJurčević

'Ode mišić prepone… Mirovanje 4 do 6 tjedana!? Idem se ubiti… No way, no waaaaay. Ne boli me samo noga, već i srce jer taj trapez za subotnju emisiju želim više od ičega izvesti', napisala je uznemirena Lana.

Iako ozljeda neće ostaviti trajne posljedice, Lana je morala prekinuti pripreme.

S fanovima na Instagramu također je podijelila i sliku s treninga na kojoj se vidi kako je točka koju je uvježbavala doista teška i zatjevna.

Foto: Instagram/LanaJurčević

S HRT-a su potvrdili da se radi o ozljedi zbog koje pjevačica neće moći nastupiti u subotnjem showu. 'Završna emisija showa 'Ja to mogu' Hrvatske radiotelevizije emitira se uživo u subotu, 16. siječnja, a zbog ozljede pjevačicu Lanu Jurčević nećemo vidjeti u atraktivnome nastupu na trapezu. Na probi je Lana ozlijedila preponski ligament i zbog toga neće moći ispuniti svoju veliku želju i u paru s glumicom Anom Majhenić izvesti akrobaciju na trapezu', stoji u priopćenju.

'Teško mi je, boli me. Tako sam silno željela tu točku na trapezu', rekla je Lana koja se nada da će joj liječnici dopustiti da u subotu bude u studiju s kolegama i barem pljeskom isprati Anu Majhenić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 20:43