FATALNI POLITIČAR

U ČEMU JE TAJNA ZAVODNIČKOG ŠARMA BILLA CLINTONA? Žene koje su ga upoznale otkrivaju čime ih je hipnotizirao

 AFP

Prije nekoliko dana u jednom intervjuu glumac Tom Sizemore izjavio je kako je Bill Clinton prije nekoliko godina imao aferu s Elizabeth Hurley, a onda to ubrzo i povukao tvrdeći da je bio drogiran dok je davao intervju.

No, da Bill Clinton ima zavodničke moći, svjedoče i četiri novinarke koje su iz svoje perspektive za Daily Mail ispričale čime to zavodi fatalni Bill.

JENNI MURRAY: 'Kad je ušao u prostoriju žene su se hihotale kao da su opet postale tinejdžerice'

Tijekom svoje karijere upoznala sam mnoge zavodnike poput Toma Hanksa i Jacka Nicholsona, ali nitko se od njih ne može usporediti s Billom Clintonom.

Sreli smo se 2004. godine kad je objavio knjigu 'My Life'. Prije nego je došao na promociju, našla sam se u prostoriji prepunoj žena koje su ostajale bez daha jer dolazi Bill. A onda je on ušao. Visok, šarmantan, a njegov testosteron počeo se širiti prostorijom. Žene su se počele hihotati kao da su opet tinejdžerice u prisutstvu One Directiona. Nitko od nas nije ga trebao odobravati, ipak je on muškarac koji je zaveo i iskoristio 21-godišnju pripravnicu.

Šetao se sobom i pomalo razgovarao sa svima, mladima, starima, visokima, niskima, lijepima i prosječnim ženama. Svaka je dobila osjećaj da je posebna.

Trebali smo osjećati sažalijevanje prema jadnoj Hillary, ali unatoč svemu tome, sumnjam da je u prostoriji bila ijedna žena koja ne bi krenula za njim da počne zviždati.

BEL MOONEY: 'Štogod je Bill Clinton skrivio, još uvijek se zna ponašati sa stilom'

Upoznala sam Billa Clintona 2001. godine kad sam sa svojim tadašnjim suprugom posjetila jedno njegovo predavanje na BBC-u.

Trenutak kad sam ga upoznala osjetila sam takav elektricitet da sam zastala i analizirala svaki dio našeg susreta u svojoj glavi.

Clinton je govorio vrlo briljantno, bila sam potpuno impresionirana. Tad sam u dnevnik napisala: 'Štogod je Bill Clinton skrivio, još uvijek se zna ponašati kao čovjek sa stilom'.

Kasnije na večeri na BBC-u, dobila sam priliku da ga i osobno upoznam. Moj suprug me predstavio jer sam se ja potpuno izgubila. Bill me primio za ruku kako bi se rukovali, ali je nije pustio. 'Ovo je nevjerojatno! Držimo se za ruke! Gleda u moje oči kao da nema nikog drugog u prostoriji!', mislila sam.

Pričali smo o nekim zabavnim temama. Osjećala sam se kao tinejdžerica iako smo Bill i ja isto godište i oboje imamo 55 godina!

ANN LESLIE: 'Moram priznati da sam na trenutak osjetila taj njegov šarm'

Za razliku od brojnih ljudi, ja nisam bila impresionirana manipulativnim Billom Clintonom.

Pratila sam njegove kampanje i vidjela kako je manipulirao masama. Unatoč tome što je imao niz skandala, poput Houdinija je uspio izbjeći svoju kaznu.

Jednom prilikom sam dobila pozivnicu da dođem na zabavu koja se održavala njemu u čast u našem gradu Londonu. Moja kći je inzistirala da ide sa mnom jer je željela upoznati predsjednika.

Povela sam je sa sobom, a kad smo došli tamo morali smo se doslovno probijati između zvijezda koje su slinile samo kako bi se rukovale s njim.

Primila sam ga za ruku i rekla mu da sam bila u njegovom kampu onu večer kad je dobio prve predsjedničke izbore. 'Oh, vi ste bili tamo! Kako divno!', komentirao je Bill. Rekla sam mu samo: 'Gospodine predsjedniče, mogu li vam predstaviti svoju kći?' kad sam vidjela da je tajna služba odvlači od mase. Povikala sam: 'Stanite! To je moja kći!', a Bill se samo nasmijao i nonšalantno povikao: 'Stanite! To je njezina kći!', moram priznati da sam na trenutak osjetila taj njegov šarm. Ali Clintonova navodna karizma mi samo pokazuje koliki je 'potencijal jeftine glazbe'.

JACI STEPHEN

Upoznala sam Billa Clintona 2001. godine u jednom privatnom klubu. Htjela sam ga upoznati jako dugo pa sam samo iskoračila ispred njega. Iako sam imala sto stvari u glavi, riječi nisu izlazile iz mojih usta, a Bill se samo nasmiješno, vrlo prirodno i opušteno. Tad sam vidjela da nije da samo upoznaje ljude, on te čita i zbog toga se osjećaš vrlo posebno. Rukovao se sa mnom vrlo čvrsto i toplo dok me gledao direktno u oči.

Odjednom sam osjetila vibracije u mom trbuhu, Bill je imao seksualni magnetizam zbog kojeg bi ti zarobio tijelo, mozak i duh te izazvao osjećaj da se odmah poželiš skinuti!

Neki muškarci to jednostavno imaju u sebi, Bill ima hrpu toga u sebi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:03