TRANSFORMACIJE

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Objavljeno tko će od ove jeseni iz tjedna u tjedan mijenjati maske na licu

Od ove jeseni maske na licu će iz tjedna u tjedan mijenjati Luka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Maja Šuput, Ivan Šarić...
 Promo fotografija

U novim nastavcima popularnog showa Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato” ove će se jeseni transformacija prihvatiti osmero novih natjecatelja, a iz produkcije potvrđuju da će gledatelji uživati u nastupima Luke Bulića, Saše Lozara, Maje Posavec, Ivane Marić, Maje Šuput, Renate Sabljak, Dušana Bućana i Ivana Šarića.

O popularnosti showa “Tvoje lice zvuči poznato” govori i činjenica da je svaku epizodu prvog izdanja u prosjeku pratilo više od milijun gledatelja, odnosno čak 52 posto gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima, pa je s takvim rezultatima emisija stala na tron zabavnog programa.

Plesno-pjevački licencni show dolazi iz kreativne radionice Endemola, jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća u svijetu, a oduševio je gledatelje diljem svijeta. Osim u Hrvatskoj, “Tvoje lice zvuči poznato” jedan je od najgledanijih programa u brojnim zemljama svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 16:10