FOTO: PRVA EPIZODA

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Crvenokosom Saši Lozaru prerušenom u Maju Blagdan drugi nisu bili do koljena: 'Ta kontrola glasa. Vau!'

- Ta kontrola glasa, kontrola emocija i kontrola interpretacije... Stvarno vau, divila mu se članica žirija Sandra Bagarić
 Instagram

Saša Lozar pomeo je konkurenciju u prvoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u ulozi Maje Blagdan. Komentatori su se šalili da dvometrašu u štiklama s izvedbom pjesme 'Sveta ljubav' drugi nisu bili do koljena.

- Ta kontrola glasa, kontrola emocija i kontrola interpretacije... Stvarno vau, divila mu se članica žirija Sandra Bagarić.

Kao i u prošloj sezoni, pobjednik svake epizode bira udrugu kojoj će donirati osvojeni novac, a prema Sašinom izboru, 10 tisuća kuna ide udruzi 'Jak kao Jakov'.

Žiri je najgorim ocijenio glumca Dušana Bućana koji je bio Madonna.

- Prije sam mislio da je nešto najdegutantnije kad se muškarac obuče u ženu, ali danas sam se definitivno uvjerio u to, rekao mu je Branko Đurić Đuro.

Sinoć, a i sljedećih tjedana u imitacijama slavnih pjevača natjecat će se Luka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Ivana Marić, Maja Šuput, Renata Sabljak, Dušan Bućan i Ivan Šarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:41