POPULARNI TV SHOW

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Andrea odnijela pobjedu transformacijom u Severinu

Po drugi put u popularnom showu Nove TV pobjedu je odnijela Andrea Andrassy
 Nova TV

U nedjelju navečer emitirana je 7. po redu emisija 'Tvoje lice zvuči poznato'. Po drugi put u showu, pobjedu je odnijela Andrea Andrassy, a ovog puta je utjelovila Severinu te imitirala njezin nastup na Eurosongu s pjesmom 'Moja štikla'.

Do samog glasanja žirija i natjecatelja bilo je neizvjesno hoće li pobjeda pripasti Andreji ili Vandi Winter, ali je naposljetku Andra imala četiri boda više.

Gošća emisije bila je Emilija Kokić čiji je nastup s na Eurosongu s grupom Riva utjelovio Giuliano. Iako mu je Emilija dala samo četiri boda u glasačkom krugu, komentirala je kako mu nije mogla dati više kako drugi ne bi mislili da ima povlašten status.

Giuliano je pak izjavio kako mu je bilo iznimno drago utjeloviti Emiliju jer su jako dobri prijatelji te se izvrsno zabavio tijekom priprema za nastup te na samom nastupu.

Zanimljive su bile izvedbe i ostalih natjecatelja. Minea je utjelovila Ruslanu, Mario Petreković Doris Dragović, a jedini izvođač koji je dobio muškog glazbenika za nastup bio je Baby Dooks koji je imitirao Danijela Popovića.

Jasna Palić Picukarić također je imala zanimljiv nastup, utjelovila je Tajči i njezinu pjesmu 'Hajde da ludujemo', a Ronald Braus morao je imitirati Sanju Doležal te je zapjevao 'Ja sam za ples'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 06:52