JAKO JOJ JE TEŠKO

TUŽNA ISPOVIJEST JEDNE OD NAJVEĆIH PJEVAČICA 80-ih Marina Perazić u suzama: 'Nemam novca, na rubu sam...'

zagreb 200607tvornica koncert posvecen blazevicu preminulom clanu benda animatorimarina perazicfoto marin tironi / cropix-cropix-
 Marin Tironi / CROPIX

Marina Perazić, pjevačica grupe Denis i Denis te seks ikona 80-ih vraća se na 'Farmu', prenosi Blic .

'Teško sam donijela odluku, ali muka me je natjerala. Nemam novaca i za stvarno dobar honorar sam pristala na ovo. Ovo su teške okolnosti za mene', kroz suze je ispričala Marina Perazić za Blic.

Pjevačica je pionir 'Farme', pošto je sudjelovala u prvom izdanju ovog showa. Prepoznatljiv glas grupe Denis i Denis sada se vraća na 'imanje', a jedna je od rijetkih sudionika koji ne kriju svoje motive ulaska - Perazić se naime nalazi na rubu egzistencije.

'Odavno sam dobila ponudu, ali teško mi je bilo odlučiti se. Ključne su bile financije. Jako teško živim u posljednje vrijeme, nemam svoju kuću, a kćerima sam unajmila stan. Želim raditi, ali nemam što, želim pokrenuti projekte i završiti pjesme, ali nemam od čega. Doslovno sam se potucala po kućama. Vidite koliko me boli kada pričam o tome. Jako sam emotivna i nemam što kriti, a znam da nisam jedina koja tako živi, samo ja o tome govorim javno', iskreno i kroz suze otkrila je Perazić.

Marina je, kako kaže, najveću podršku dobila od prijatelja i kćeri koje ima s Ivanom Feceom Firčijem, originalnim bubnjarom grupe EKV.

'A što da mi kažu osim da mi požele sreću. Dirnula me je njihova podrška. Doslovno, na 'Farmu' idem zaraditi novce kako bih mogla sebi i svojoj djeci osigurati sigurnu budućnost. Danas se sve svelo na puku egzistenciju i preživljavanje, a ja sve činim da preživim', nastavila je svoju priču pjevačica.

Perazić je poznata bila i po vezama s mlađim muškarcima. Sada s osmijehom na licu priča o tome.

'To je sada moderno, a ja sam oduvijek imala mlađe. Severina danas izaziva pažnju svojom vezom, a meni je to bilo uobičajeno. Pa ja sam i djecu imala s mlađim muškarcem. Oni su zanimljiviji i zabavniji, a meni ne treba netko tko će me gušiti i od mene praviti domaćicu. Izvan 'Farme' sam ostavila nekoga tko me čeka, ali u stvari tražim bogatog frajera. Nije me sramota to priznati. Želim ga naći kako bih riješila sve svoje probleme', završava Perazić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:20