TEŠKI OPROŠTAJ

TRI NOVA STANARA ZAPANJILA CIJELO DRUŠTVO Steffani saznala da ostaje u kući, ali je ronila suze kad je čula tko je ispao!

 Printscreen RTL

U Kuću su ušli Duško, Nirmal i Horvat, a nominirano je četvero stanara, piše RTL.hr.

Ovotjedni nominirani su Goran, Mirjana, Darko i Ervin. Iako su oni samo dodjeljivali bodove, stanari su bili začuđeni Ervinovom i Darkovom nominacijom.

Novi - stari stanari u Kuću će ulaziti na isti način kao što su ušli i 2011. - kroz otpad. Duško, Nirmal i Horvat spustili su se u dvorište gdje ih je dočekao Sky, a sva trojica su se složili da im je to probudilo daleka sjećanja. Novi trio je prihvaćen s ovacijama i zagrljajima, a za sada se čini da se i oni osjećaju udomaćeno.

Prilikom glasanja da li će Stefani ostati u kući Antonija je zamolila sve stanare koji smatraju da Steffani treba pokupiti svoje stvari i napustiti kuću da ustanu i objasne svoje mišljenje. Ustali su Mirjana, Darko i Giba. Mirjana kaže da je ustala jer nitko nije ustao, a Darko ima konkretniji razlog - tvrdi da ništa ne radi po kući, te da ne pomaže nikome.

Mika nije ustao, a kako se blizanci Vasić broje kao jedan, nisu mogli imati različita mišljenja. Giba je na kraju popustio i odlučio sjesti, što znači da Steffani ostaje još tjedan dana. Antoniju je zanimalo što Ervin misli o Steffaninom ostanku, a on je rekao da joj ne zamjera ružne riječi koje mu je uputila početkom tjedna, te da mu je drago što ostaje uz mamu Katju, piše RTL.hr.

Nakon kratke prozivke, Antonija je Đorđu rekla da je njegovo vrijeme u Kući završeno. Steffani nije mogla suspregnuti suze, a dala mu je i posljednji, oproštajni poljubac. Đorđe je tješio ostale stanare da ne budu "pokisli", da mu je žao što se nju mogli još bolje upoznati, a Ervinu je poručio da ne bude tako fin.

Đorđe je voditeljima rekao da mu je laknulo što je izašao, da je sretan što su ga njegovi prijatelji i obitelj došli podržati, te da jedva čeka vidjeti se s Lućom. Tvrdi da nije imao taktiku kroz koju se zbližio s jakim stanarima - kaže da je igrao ikakvu igru, ne bi bio tri puta nominiran. O odnosu sa Steffani nije komentirao puno, osim da su postepeno postajali sve bolji i bolji.

Prva je u ispovjedaonicu ušla Barbara, koja je dva boda dala Goranu, a razlozi su isti kao uvijek. Njezin jedan bod išao je Radi jer je i sama rekla da bi se mlađi trebali boriti za glavnu nagradu. Mika i Giba su dva boda dali Goranu jer se odvajao od svih u Kući. Jedan bod išao je Ervinu, s argumentom da nema svoje "ja".

Goran je svoja dva boda dodijelio Darku, jer je zaboravio kakav je bio kada je ušao u Kuću - nije znao kuhati i drugi su spremali za njim, a sada on zbog istih stvari proziva Steffani. Jedan bod dao je Ervinu, jer, zajedno s Darkom, ne pridaje pažnju drugim ljudima.

Mirjana se prvo podrignula, a zatim dva boda dala Barbari zbog toga što je zagovarala Steffanino ispadanje, a nije ustala prilikom javnog glasanja. Zbog istog razloga jedan bod daje Ervinu. Ervinova dva boda išla su Goranu jer mu je pričao iza leđa, a jedan bod Mirjani zbog starih uvreda. Tina ponavlja istu priču svakog petka - dva boda idu Goranu jer nema komunikacije s njim. Mirjani je dala jedan bod na temelju prijašnjih svađa i teških riječi.

Darko je dva boda dao Goranu zbog svađe koju su imali ovaj tjedan, te iako su se pomirili, stoji pri svojoj odluci. Jedan bod zapisao je Zorici jer smatra da nije iskrena. Dva boda od Rade dobio je Ervin - rekla je da ga voli, ali da stalno šuti i da ga drugi zbog toga ugnjetavaju. Jedan bod dala je Darku, jer i od njega očekuje da bude konkretniji s Tinom, a ne ovako dosadan kao što je do sada.

Zoričina dva boda ponovno su otišla Goranu, iako su riješili neke stvari nije zaboravila nasrtaj. Mirjani daje jedan bod jer bi joj najmanje nedostajala.

Đorđe je dobio zadnju priliku nekome odaslati otrovnu strelicu, pa se odlučio na barbaru koja će pet dana morati spremati sve obroke za stanare.

.

.

.

.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 05:29