RAT MENTORA

TONY NA FACEBOOKU NAKON FINALA THE VOICEA NAPAO JACQUESA 'Kako mu je užitak tako igrati, pitam se?'

'Uživajte ljudi, a sad što dalje od stresa i raznih sekti na zasluženi odmor pa u studio'
Zagreb, 131014.Prisavlje.HRT.Predstavljanje showa The Voice u kojem ce sudjelovati kao mentori: Indira Vladic Colonia, Ivan Decak, Jacques Houdek, Tony Cetinski.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

ZAGREB - Popularni hrvatski pjevač Tony Cetinski, jedan od četvero mentora u glazbenom showu HRT-a 'The Voice', osvrnuo se u nedjelju na svojem Facebook profilu na pobjedu Nine Kraljić, kojoj je mentor bio Jacques Houdek, i gubitak Jure Brkljače, svog pulena u finalu showa.

- Jure ne brini. Znaš sve. Red, rad i upornost se na kraju isplate. Sad te tek čeka ono pravo. Nisi jedini, ali si jedinstven baš kao i Nina, Marin i Mateo kao i svatko na ovome Svijetu. Svatko je jedinstven na svoji način. Idemo dalje. Hvala svima koji ga podržavate i ne brinite se. Ja ne obećajem ono što ne mogu ispuniti. Jure će biti dugo upravo tu gdje mu je mjesto. Na domaćem terenu. Što je najvažnije, napisao je Tony.

- Uživajte ljudi, a sad što dalje od stresa i raznih sekti na zasluženi odmor pa u studio, koncerte, putovanja i sve što život nosi. Bolje je časno izgubiti nego nečasno pobijediti (ovo se ne odnosi na Ninu Kraljić). Sve čestitke Nini, iskreno. Bila si najbolja.

Ipak, u svojem statusu, Tony je spomenuo Jacquesa i imenom:

- Jedino što vjerujem Željku je to da je stvarno već na audicijama (prepo)znao tko je The Voice. Kako mu je užitak tako igrati, pitam se? Ponosan sam na svee vassss ljudi. Hvala!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 16:45